Kedves anyukák mit tennétek ha tudomásotok lenne rola, hogy az anya éjszakára magára hagyja a 7 éves és 11 éves gyerekeit ?
A baj bármikor megtörténhet... Akkor is ha ott van a szülő, akkor is ha nincs, akkor is ha nappal van, akkor is ha éjszaka. És nem csak otthon, hanem utcán, iskolában, bárhol
Ennyierővel a szülő Napközben se dolgozzon és legyen otthon minden nap, a gyereket az iskolába se engedje el egyedül mert baj történhet az úton stb...
Ostobaság
Biztos nem azért hagyja ott a gyerekeket mert bulizni megy. Azzal hogy közbe avatkozol meg lehet nagyobb kárt csinálsz mint hasznot a családnak és a gyerekeknek
Semmit nem tudsz róluk, hogy mi miért történik, úgyhogy ne avatkozz bele.
Te mondod hogy éjszaka megy el az anyuka és látod, hogy mikor megy el és azt is mikor jön?!
A gyerekek meg gyerekek... Beszélnek sokszor össze vissza
Dee ha ennyire aggódsz, akkor állítsd meg az anyukát és mond el neki, hogy nem akarsz bele szólni de a gyerekek azt mesélték előfordul hogy egyedül vannak éjszaka, esetleg néha ha szükség van segítségre én tudnék segíteni?! Vagy. Valami ilyesmi
A gyerekeket sem ismered igazán, az anyukát még úgy se..
a kérdésre pedig abazolút nem sikerült válaszolni ugyan honnan a búbánatból tudod, hogy egyedül vannak a gyerekek?
Nem gondoltam, hogy itt szóról szóra kell kifejteni mindent a gyerekek is többször elmondták, pl a kutyával játszottak én mondtam h mostmár menjetek haza anyukátok már biztos vár.... és mondta a nagy , nem vár, nincs itthon... és mikor mindez sokadszor van már feltűnt.
De volt rá példa igen mikor láttam h ment a busszal este.
48 kb 3 szor írtam már le, hogy tőlük a gyerekektől tudom.
Egyébként gondolom más is tudja látja de ők nekik könyebb a strucc módszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!