Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kedves anyukák mit tennétek...

Kedves anyukák mit tennétek ha tudomásotok lenne rola, hogy az anya éjszakára magára hagyja a 7 éves és 11 éves gyerekeit ?

Figyelt kérdés
Lehet valamit tenni ezügyben ? Nem célom az anyukával “kib.szni” de valahogy mégsem helyes amit csinál, és addig kellene cselekedni amíg baj nem lesz. Eleven, kimondottan rossz gyerekek.
2021. júl. 13. 13:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/81 anonim ***** válasza:
84%
De bammeg. Ha ad llítólag nem.is ismered ennyire az anyukát honnan tudod, hogy éjjelre egyedül vannak a gyerekek?
2021. júl. 13. 15:13
 42/81 A kérdező kommentje:
40. Nem kell kiforgatni, sosem leskelődöm ablakból senki után de a saját udvaromon csak kint lehetek és nem fogom a szemem leragasztani . Nem lenne jó dolog de a jelenlegi helyzet sem az.
2021. júl. 13. 15:14
 43/81 anonim ***** válasza:
90%

A baj bármikor megtörténhet... Akkor is ha ott van a szülő, akkor is ha nincs, akkor is ha nappal van, akkor is ha éjszaka. És nem csak otthon, hanem utcán, iskolában, bárhol

Ennyierővel a szülő Napközben se dolgozzon és legyen otthon minden nap, a gyereket az iskolába se engedje el egyedül mert baj történhet az úton stb...

Ostobaság

Biztos nem azért hagyja ott a gyerekeket mert bulizni megy. Azzal hogy közbe avatkozol meg lehet nagyobb kárt csinálsz mint hasznot a családnak és a gyerekeknek

Semmit nem tudsz róluk, hogy mi miért történik, úgyhogy ne avatkozz bele.

2021. júl. 13. 15:15
 44/81 anonim ***** válasza:
84%
Szóval te éjszaka kint állsz az. Udvaron?
2021. júl. 13. 15:16
 45/81 A kérdező kommentje:
41 Olvass vissza, a gyerekeket ismerem!! Én ugyan nem hívtam őket de ha kint vagyok folyton odacsapódnak, tetszik a gyerekeknek a kutyám. Erre írtam hogy a gyerekeket ismerem, az anyukát kevésbé.
 46/81 A kérdező kommentje:
44 Miért állnék kint éjszaka ?? Mi a jó fenét kötekszel???
 47/81 anonim ***** válasza:
87%

Te mondod hogy éjszaka megy el az anyuka és látod, hogy mikor megy el és azt is mikor jön?!

A gyerekek meg gyerekek... Beszélnek sokszor össze vissza

Dee ha ennyire aggódsz, akkor állítsd meg az anyukát és mond el neki, hogy nem akarsz bele szólni de a gyerekek azt mesélték előfordul hogy egyedül vannak éjszaka, esetleg néha ha szükség van segítségre én tudnék segíteni?! Vagy. Valami ilyesmi

2021. júl. 13. 15:18
 48/81 anonim ***** válasza:
81%

A gyerekeket sem ismered igazán, az anyukát még úgy se..

a kérdésre pedig abazolút nem sikerült válaszolni ugyan honnan a búbánatból tudod, hogy egyedül vannak a gyerekek?

2021. júl. 13. 15:19
 49/81 A kérdező kommentje:

Nem gondoltam, hogy itt szóról szóra kell kifejteni mindent a gyerekek is többször elmondták, pl a kutyával játszottak én mondtam h mostmár menjetek haza anyukátok már biztos vár.... és mondta a nagy , nem vár, nincs itthon... és mikor mindez sokadszor van már feltűnt.

De volt rá példa igen mikor láttam h ment a busszal este.

2021. júl. 13. 15:20
 50/81 A kérdező kommentje:

48 kb 3 szor írtam már le, hogy tőlük a gyerekektől tudom.

Egyébként gondolom más is tudja látja de ők nekik könyebb a strucc módszer.

2021. júl. 13. 15:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!