Kedves anyukák mit tennétek ha tudomásotok lenne rola, hogy az anya éjszakára magára hagyja a 7 éves és 11 éves gyerekeit ?
Mit csinálnék?
Semmit...
Nem kezdenék el szart kavarni egy olyan dologban, ahol semmi közöm.... inkább foglalkoznék a saját dolgommal...
Egyébként nem 1 olyan csaladot ismerek, ahol ekkora gyerekek magukra voltak már hagyva nem 1x, mégsem lett semmi baj...
2 Azért ez nem egészen így működik, ha valami bajuk lesz azért az anyát börtönbe is zárhatják stb.
Meg ha láttad ejjelröl van szó, ami rosszabb mint ha pl elmegy csak a Boltba és siet vissza.
Eleve nem kicsik a gyerekek, másrészt alszanak, harmadszor meg gondolom, oka van.
NEm tudom, ki vagy a történetben, de ne szólj bele, nem rád tartozik!
És ha valami baj történne, így nektek tiszta lenne a lelkiismeretetek? Mert ez a dugd homokba a fejed nem látod a problémát megoldás nekem nemjó.
Azért a 7 éves szefintem bőven kicsi , és bár aranyos gyerekek de hírhedten rosszak.
6 Rosszakaró lennék csak mert épp azt nem akarom, hogy bajuk essen a gyerekeknek ??
Te ilyenkor belegondolsz mit írsz le????? Akkor lennék rosszakaró, ha mindezt tudva nyugodtan ülnék aztán párnap múlva hallanám hogy tudtad xy gyereke felrobbantott valamit ? Vagy leforrázta magát vagy stb ...
Nem írtad, MIÉRT megy el az anya?
Gondolom ugyan, hogy dolgozni jár, ezért nem írod meg.
De ez az anya problémája, ha baj történne, neki kell megbírkózni a dologgal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!