Volt vala.ki másfél évessel (először) vérvételen? Honnan veszik? Nagyon rossz volt?
Figyelt kérdés
2021. júl. 11. 21:10
1/10 anonim válasza:
Sokadjára, de ettől még nem lett rutinosabb, nagyon kicsi volt még. Kézfejből veszik, nagyon gyors. 😊
2/10 anonim válasza:
Nálunk rendesen a karjából vették. Szegény üvöltött, mert le kellett fogni. De amint elengedtük hamar megnyugodott.
3/10 anonim válasza:
Én 23 hónapossal voltam.
Visított szegény, már akkor mikor megfogtuk. Szerintem inkább riadalom volt, mint fájdalom. Utána már büszkén mutogatta anyámnak, hogy megszúrták. 😄😃
4/10 anonim válasza:
Voltunk. Könyökhajlatból vették. Ott többen is vesznek vért, így egyikük jött segíteni a lefogásban, míg a másik hölgy vette a vért. Volt sírás, de elsőre sikerült. Egyébként azt mondták, ha elsőre nem sikerül, menjünk át a kórházba, de erre szerencsére nem volt szükség.
5/10 anonim válasza:
Nalunk is lefogas es visitas. Viszont egy csomo ertek a verkepben ertekelhetetlen lett,mert Befeszitette a karjat es a ver masmilyen lett,surubb vagy nem tudom,valami volt vele ,amiert nem volt kiertekelheto.
6/10 anonim válasza:
Voltunk másfél évesen pont (mondjuk most sem lenne jobb). Borzasztó élmény volt, hogy őszinte legyek a mai napig megvisel. Nálunk az sztk-ban külön van gyerek vérvétel, így reménykedtem benne, hogy viszonylag gyorsan túlleszünk rajta. Könyökhajlatból vették, a bal karjában kezdték, a nő nem talált vénát, forgatta a tűt a karjában, aztán mondta, hogy hat itt nem talál semmit, megszúrta a másik karját is. Ott már könnyebben ment, de ott is elkezdte forgatni a gyerekben a tűt. Egy örökkévalóságnak tűnt, nekem kellett lefogni a gyereket, aki üvöltött, nyilván mikor forgatták a tűt benne még jobban sírt, de mikor másodjára szúrták már olyan elkeseredetten mint aki tudja, hogy úgysem segítek. Nem vagyok egy sírós fajta, de ott a vérvétel végén már én is sírtam a gyerekkel úgy sajnáltam meg olyan tehetetlennek éreztem magam. Azóta is azt mondom, hogy én csak akkor viszem vérvételre ha már a halálán lesz.
7/10 A kérdező kommentje:
Azért gondoltam elvinni, mert mostanság fáradékonyabb volt, többet aludt, de ma nem látok rajta semmit eddig, tök élénk, remélem csak valami fronthatás vagy enyhe betegség volt.
2021. júl. 12. 08:16
8/10 anonim válasza:
Ilyenért nem kell szerintem rohanni. Tegnap és ma én is fáradtabb vagyok, szerintem az időjárás okozza.
Mi szakorvosi kérésre mentünk. 4-es választ írtam.
9/10 A kérdező kommentje:
Nem akartam rohanni, de ha még pár napig ilyen lett volna, azért adokit megkérdeztem volna. De szerencsére ma teljesen a régi önmaga meg sem áll :)
2021. júl. 12. 11:30
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!