Mikor, kb milyen idősen ismeri fel egy kisgyermek, hogy a könyvekben lévő képek nem valódi tárgyak?
Kb mikor jön rá, hogy a képeken lévő tárgyakat nem tudja megfogni, azok nem valódiak?
Valahol olvastam erről egy mondatot, de most sehogy sem találom.
8-as, előtted volt egy másik 3-as válaszoló, aki teljes értelmetlen választ adott. Azóta törölték.
Az a fura, hogy pl a szivacskockán, lévő képeket is próbálja megfogni, vagy a fényképet. Pl cicát megsimogatja a képen, próbálja "kivenni" a könyvből.
Érdekességként írom, hogy még mindig csinálja. A múltkor pálcika embereket rajzoltam neki, elmondtam, hogy ez itt apa, anya, a mama és a papa. Mostanában nagyon apás, és a két ujjával mintha csippentve szeretné megfogni a rajzot és felvenni.
Nagyon sok képpel teszi ugyanezt. A látása biztos, hogy jó, a muslicat is észreveszi a levegőben, pici morzsát is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!