Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mikor, kb milyen idősen...

Mikor, kb milyen idősen ismeri fel egy kisgyermek, hogy a könyvekben lévő képek nem valódi tárgyak?

Figyelt kérdés

Kb mikor jön rá, hogy a képeken lévő tárgyakat nem tudja megfogni, azok nem valódiak?

Valahol olvastam erről egy mondatot, de most sehogy sem találom.

2021. júl. 10. 22:24
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

8-as, előtted volt egy másik 3-as válaszoló, aki teljes értelmetlen választ adott. Azóta törölték.

Az a fura, hogy pl a szivacskockán, lévő képeket is próbálja megfogni, vagy a fényképet. Pl cicát megsimogatja a képen, próbálja "kivenni" a könyvből.

2021. júl. 11. 18:29
 12/13 A kérdező kommentje:

Érdekességként írom, hogy még mindig csinálja. A múltkor pálcika embereket rajzoltam neki, elmondtam, hogy ez itt apa, anya, a mama és a papa. Mostanában nagyon apás, és a két ujjával mintha csippentve szeretné megfogni a rajzot és felvenni.

Nagyon sok képpel teszi ugyanezt. A látása biztos, hogy jó, a muslicat is észreveszi a levegőben, pici morzsát is.

2021. aug. 18. 07:31
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
1es vagyok: másfél éves lányom mostanában kezdte ezt csinálni, hogy fel akarja csípni a dolgokat a könyvből: szerintem ez csak azt jelenti, hogy akar egy olyat :D
2021. aug. 18. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!