Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tudtok jó kis gyerekfilmeket...

Tudtok jó kis gyerekfilmeket (nem mese, hanem valódi szereplős) 3 éves kisfiúnak?

Figyelt kérdés

2012. nov. 3. 15:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Az én kisfiam 3 éves, és nagyon szereti a 101 kiskutya filmváltozatát.
2012. nov. 3. 18:39
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
hahó öcsi!, narnia sorozat, ezek tescoban kaphatók
2012. nov. 3. 19:38
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

két régi film: Labirintus, Végtelen történet, Bagdadi tolvajok (ez utóbbi nagyon hosszú lesz neki, úgyhogy lehet, hogy bealszik tőle, én még felnőttként se tudom mindig követni, de nagyon imádom).

"újabbak" közül a Szezám utca lakóit tudom ajánlani, bár nem tudom, hogy magyarul van-e, én angolul néztem amikor kicsi voltam és nagyon szerettem.

2012. nov. 3. 23:44
 4/12 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek! Zöld kéz ment! :)

A végtelen történet a mai napig az első számú kedvencem, mindenféle film közül!!!!!

A labirintus is ismerős, de nem ugrik be az melyik... utánanézek.

Azt a hosszút egyelőre még akkor hanyagolom, de lehet, hogy én egyszer megnézem, ha lesz annyi időm. :)

A 101 kiskutya eszembe se jutott volna.... :)

Kösziiiiii!!!

2012. nov. 14. 18:33
 5/12 anonim ***** válasza:

A labirintus az, amiben a Davie Bowie a manókirály és elrabolja a kiscsaj kisöcssét, akit egy labirintuson átjutva kell kiszabadítania a lányzónak. Ja és asszem a magyar címe a Fantasztikus Labirintus...

http://www.youtube.com/watch?v=XoS_9QXtVPs&noredirect=1

2012. nov. 14. 19:13
 6/12 A kérdező kommentje:

Atyaúristen!!! Nem tudod, milyen jót tettél most velem kedves utolsó!!! Ahogy elolvastam, hogy David Bowie, már be is ugrott, hogy kb. 10 évvel ezelőttig meg voltam veszve, hogy nem jövök rá, mi volt az a film, ami anno szintén nagy kedvencem volt!!!!!!!!!! (azóta meg már meg is feledkeztem róla.)

Erre jössz te, és közlöd velem! :) KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!

(semmire nem emlékszem már belőle, csak tudom, hogy imádtam!!!) Következő feladatom: beszerezni valahonnan!!!! :)

2012. nov. 20. 22:26
 7/12 anonim ***** válasza:

jaaaj én is sokáig kerestem ezt a filmet, de úgy emlékszem suliban láttam de nekem félelmetes volt:)

van még a kék madár, vagy esetleg az óz a csodák csodája, a négyszögletű kerek erdő.

2012. nov. 25. 22:08
 8/12 anonim ***** válasza:

Előre is bocsánat az offért,

ti tényleg ilyen filmeket nézettek 3 éves gyerekkel? Nem tartjátok túl korainak?

Ezek mind iszonyú gyorsak, illetve nagyon komplex történetek. Az én véleményem szerint még nem való nekik.

De elfogadom, ha írtok érveket mellettük.

2012. nov. 25. 22:32
 9/12 anonim ***** válasza:

Maci Laci (EZ ANIMÁCIÓS FILM, RENDES SZEREPLŐKKEL)

Muppet Show (szintén rendes szereplőkkel, mozifilm)

Garfield (animációs film, rendes szereplőkkel)

Denisz a komisz (ezt nem mindíg nézi)

Sajnos linket nem tudok adni hozzá, mert törölte a gyakorik.

2012. nov. 25. 23:13
 10/12 anonim ***** válasza:
van egy angol mese a barney ez egy nagy rózsaszín dínófigura igazi gyerekekkel, két dvd-t lehet megevvni belőlük karácsinyi mindegyik (magyarul) én idegbajt kapok tőle rendesen, de csak mert nekem ugyebár már túl primitív, de a 3 évesnek nagyon jó, éneklős, tanulságos mesefilm és nem is túl hosszú : http://www.youtube.com/watch?v=dsKO_r76kfQ
2012. nov. 26. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!