Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek a Bogyó és babóca...

Szerintetek a Bogyó és babóca is agymosás?

Figyelt kérdés
Olvastam erről egy cikket, szivárványos madár, csúszómászók, minden faj együtt keveredik és él stb, ez is egy tipikus propaganda mese. Szerintem van benne valami, előtte erre nem gondoltam. Szerintetek? Neten fent van a hosszú részletes cikk ha valakit érdekel.
2021. júl. 9. 10:15
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
30%
A BB egyszerűen giccses és így káros.
2021. júl. 9. 19:44
 32/37 anonim ***** válasza:
69%
Agymosás, de nem azért, amiért a kérdező gondolja (lol ezek szerint a Tesz-Vesz Város is, ott is van mindenféle állat), hanem, mert túlságosan bugyuta. Vagy ott a párja, az Anna, Peti, Gergő a tökéletes anyukával benne.
2021. júl. 14. 19:39
 33/37 anonim ***** válasza:
91%
Nálam a Peppa malac veri ki a biztosítékot. Annyira idétlen h mindenen "nyerítenek"
2021. júl. 14. 19:53
 34/37 anonim ***** válasza:
100%

Van egy magyar népdal, óvodában tanultam, de nekem mindig is gyanús volt és maradt:

Házasodik a tücsök, szúnyog lányát kéri

Csiszeg csoszog a tetű, násznagy akar lenni

Oda ugrik a bolha, vőfély akar lenni

Mindenféle csúf bogár vendég akar lenni.

Gólya volt a szekundás, kis béka a flótás

Dongó darázs a brugós, pulyka volt a prímás

Táncba ugrik a majom, megjárja a polkát

Híres betyár a bagoly, lesi a hurkáját.

Farkas volt a mészáros, hat ökröt levágott

A mellé még malacot ötvenet kirántott

Kecske volt a szakácsné, jó gulyáshúst főzött

Míg az ebéd elkészült, a tücsök megszökött!

Mi ez?! A szodómia népszerűsítése!! Monnyon le!

2021. dec. 19. 08:00
 35/37 anonim ***** válasza:
67%
A Bogyó és Babóca nagyon jó mese. Szeretik a gyerekek, fejleszti őket érzelmileg és értelmileg is, hogy ne legyenek olyan elmebeteg felnőttek, akiket egy színes madár is gyűlölködésre sarkall.
2022. jan. 15. 16:30
 36/37 anonim ***** válasza:
88%

A Bigyó és Babóca egyszerű, mint a faék. Bem ebből fog megtanulni szépen beszélni a gyerek, de legalább gyengébb olvasási képességű szülőknek sem kihívás.

Én a magam részéről maradok Szutyevej Vidám meséinél és Tony Wolf mesél az erdő könyveinél

2022. jan. 15. 16:51
 37/37 anonim ***** válasza:
100%

"legalább gyengébb olvasási képességű szülőknek sem kihívás"

Jogos.

2022. jan. 15. 17:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!