Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek a Bogyó és babóca...

Szerintetek a Bogyó és babóca is agymosás?

Figyelt kérdés
Olvastam erről egy cikket, szivárványos madár, csúszómászók, minden faj együtt keveredik és él stb, ez is egy tipikus propaganda mese. Szerintem van benne valami, előtte erre nem gondoltam. Szerintetek? Neten fent van a hosszú részletes cikk ha valakit érdekel.
2021. júl. 9. 10:15
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Minjdárt megkeresem a cikket, kb 2 hete olvastam.
2021. júl. 9. 12:39
 22/37 A kérdező kommentje:

Érdekes, hiába keresem nem találom, pedig a tesómnak is átküldtem messengeren és még ott sem találom meg a linket egyelőre.

Egy elég hosszú cikk volt, és részletesen 10 pontban volt kifejtve miért gondolja ezt a szerzője, kitért részenként arra, hogy a kukacos részben is mikor a kukac betör szinte Bogyóhoz is egy jelenlegi problémára világít rá, a szivárványos madárról is volt szó, a keveredésről, stb Kafkaval is párhuzamot vont több dologban, létező cikk volt.

2021. júl. 9. 12:46
 23/37 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok homofób meg semmi, nem tudom miért írtok ilyeneket, troll sem, csak egy egyszerű kérdés volt mert eléggé megmaradt bennem a cikk.
2021. júl. 9. 12:47
 24/37 A kérdező kommentje:
Ha valaki beszél róluk nem istenítő hangnemben akkor az már homofób? Én nekem meg már ebből van elegem, egy egyszerű kérdés volt, még csak állást sem foglaltam egyik oldalon sem.
2021. júl. 9. 12:49
 25/37 A kérdező kommentje:

Na megvan:

[link]

Ez az a cikk, nem csak a melegekről szól.

2021. júl. 9. 12:52
 26/37 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ez a cikk egy vicc. Mármint nem amiatt, amit ír benne, hanem érezhető, hogy az író is humornak szánja. Rovarlobbi és melegvérű állatok igába vonása? :D
2021. júl. 9. 12:59
 27/37 A kérdező kommentje:
Mindegy vicc e vagy sem, amúgy nagyon sok mese ilyen valóban, a Disney féle agymosással már évtizedek óta foglalkoznak.
2021. júl. 9. 13:11
 28/37 anonim ***** válasza:
91%

Ez a modoros Tibi blogja? Eleve véleménycikk, és ez most alighanem ironikus hangnemben íródott.

Nem ugyanaz, mintha valaki (ál)pszichológiai okoskodásként írta volna a cikket. Akkor valóban LMBT-aktivistának gondolnám.

Így nem gondolom sem a cikk íróját, sem téged annak. Elnézést kérek a korábbi hozzászólásomért.

2021. júl. 9. 13:23
 29/37 anonim ***** válasza:
91%

Jesszus! Kérdező!

Érezd az iróniát a cikk hangvételén 😅

Megjegyezném h Mókus Regő is melegvérű állat, és neki segítenek.

Tehát a cikk írójának (szerencséjére) nem kellett többsz{r végignéznie/olvasnia a fent említett művet 😊

2021. júl. 9. 13:43
 30/37 anonim ***** válasza:
100%

A BB egyik legrelevánsabb kritikája, hogy túltolja a hagyományos nemi szerepeket. Cuki sütögető lányok, sportoló fiúk stb.

Szóval nem szivárványpropaganda.

2021. júl. 9. 13:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!