Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek a Bogyó és babóca...

Szerintetek a Bogyó és babóca is agymosás?

Figyelt kérdés
Olvastam erről egy cikket, szivárványos madár, csúszómászók, minden faj együtt keveredik és él stb, ez is egy tipikus propaganda mese. Szerintem van benne valami, előtte erre nem gondoltam. Szerintetek? Neten fent van a hosszú részletes cikk ha valakit érdekel.
2021. júl. 9. 10:15
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%
Baratnom szomszedja volt Bartos Erika es a csaladja amikor a gyerekek kicsik voltak. (Keleti palyaudvar mellett egy polgari tarsashaz tetoteri lakasaban, kb 60nm).Egy gyesen levo anyuka volt, aki megprobalt bevetelt generalni amig babazott. Sajat kezuleg rajzolta a kepeket, mert epitesz az eredeti vegzettsege. Ő ezt talalta ki, valaki raharapott es kiadtak. Semmi hokuszpokusz. Baratnom szerint szimpatikus hazaspar voltak.
2021. júl. 9. 11:04
 12/37 anonim ***** válasza:
100%

Tehát akkor egy Andersen mese amiben több fajta állat is szerepel bizonyára a melegek elfogadására íródott.

Miért magyarázzák be ezeket a homofóbok?

Nálunk a 90es években szivárvány csoport is volt az oviban. Oda meg bizti a meleg gyerekek jártak és egész nap a másságról beszélt nekik a leszbikus óvónő.

Már felháborító hogy mit művel ez a sok gyepesagyú

2021. júl. 9. 11:05
 13/37 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell mindenbe belelátni valamit?
2021. júl. 9. 11:12
 14/37 anonim ***** válasza:
86%
Neked fizetnek a trollkodásért, kérdezô? 🙄
2021. júl. 9. 11:13
 15/37 anonim ***** válasza:
88%

Bármire rámondhatjuk, hogy agymosás. A kérdés csak az, hogy ki mit akar benne látni és ő maga miért azt szűri le.

Számomra csak egy idegesítő mese, amit a gyerekeim imádnak és én annyit olvastam, hogy már fejből tudom, pedig nem akarnám. 😂

2021. júl. 9. 11:16
 16/37 anonim ***** válasza:
75%

Kicsit unalmas már az, hogy minden mögé vmilyen propagandát kell látni, mindamellett, hogy egyáltalán nem baj, ha az ember gyereke a való világra van nevelve és nem arra, hogy mindannyian ugyanúgy nézünk ki, ugyanúgy gondolkodunk és viselkedünk.

És egy gondolat: ha ez a Dúró Dóra nem bohóckodik azzal a könyvvel, akkor nemhogy a könyvről nem hallunk a pitsás életben, de nem lenne ez a cirkusz sem és nem égne a pofám magyarként, hogy a focimeccsen az ellenfél szivárványos karszalagot visel.

2021. júl. 9. 11:24
 17/37 anonim ***** válasza:
81%

Ha nem lett volna az a szivárványos könyv senkit sem érdekelne ez a téma!

Jelenleg külföldön élünk, ahol nem erőltetik ezt a kislány kisfiú dolgot. Mindenki elfogadó, kedves egymással. 4 évesem két napig barbizott és lány ruhákat akart, sminkelni :)

2021. júl. 9. 11:33
 18/37 anonim ***** válasza:
96%
Tudtad, hogy a csiga himnös, fiú és lány is tud lenni. Tiltsuk be a csigákat!
2021. júl. 9. 11:45
 19/37 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk az oviban volt katica, pacsirta és szivárvány csoport. Akik az utóbbiba jártak, vajon ma már mind homoszexuálisként tengetik napjaikat?
2021. júl. 9. 11:47
 20/37 anonim ***** válasza:
30%

Troll a kérdező, ezzel egyetértek.

De szerintem nem homofób, hanem pont egy LMBTQ-aktivista, aki úgy csinál, mintha a most elfogadott jogszabály alapján pl. Bogyó és Babócát is be kéne/lehetne tiltani.

Ami persze szemenszedett hazugság, de így lehet uszítani.

2021. júl. 9. 11:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!