Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mást is megijeszt néha, hogy...

Mást is megijeszt néha, hogy milyen buta a gyereke?

Figyelt kérdés

Naponta egyszer kétszer halálra rémít ilyenekkel, mintha egy egy hülyeségnél egy teljesen más ember nézne vissza rám és szólalna meg, annyira nagy butaságokat képes mondani, tenni, csinálni.

Más gyerekénél is van ilyen, hogy valamit évekig, hónapokig, két perccel előttig tudott, aztán "elfelejti"?

Eddig a legextrémebb, amikor 6 évesen elfelejtette, hogy a tyúk tojja a tojást, és meg volt róla győződve, hogy a kakas. Egész életében tudta, hogy a tyúk, sosem tévesztett és mintha teljesen kiesett volna neki.

Na most is. Hímezni(fonni?) tanul(a legegyszerűbbet), fent-lent kell bedugni a fonalat soronként. Megcsinált kb 5x7 centis részt 2 óra alatt, majd elrontotta. És megint. És megint, és itt kiakadtam, hogy mi van már, mire közölte, hogy ELFELEJTETTE mi jön, Nem tudja mit kell csinálni! Már csak az utolsó 8 szem hiányzik. Hova tűnik a gyerek esze ilyenkor? Nyilván ez csak mostani, de nagyon alap dolgokat naponta egyszer kétszer nem képes megcsinálni úgy, hogy előtte hibátlanul végrehajtja órákig, napokig, hetekig.

5-10 éves korig érdekelne, de bármilyen vigasztalásnak örülök.. Tehát nem az van, hogy figyelmetlen, hanem kiesik neki az információ, mintha sosem lett volna a fejében. Nagyon sok ilyen dolga van, tényleg.

2021. júl. 8. 19:55
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Az én gyerekem nem buta. Ha az lenne,az az én hibám lenne. Te meg egyszerűen türelmetlen vagy és ráerőszakolsz olyat,ami nem köti le
2021. júl. 8. 21:04
 12/34 anonim ***** válasza:
100%

Te hülye vagy, kérdező??

Egy gyerekről beszélünk.

Szerintem még stresszel is, mert b.sztatod, azért ront el dolgokat.

2021. júl. 8. 21:15
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

Felnőtt létemre előfordul olyan, hogy csinálok valamit, pár percre abbahagyom és hirtelen gondolkodnom kell, hogy hogyan is kell ezt csinálni.

Komolyan ez a legnagyobb gond, hogy kihímez valamit, majd az utolsó részt elrontja?

Hidd el, sokkal többet érnél vele ha inkább nyugodtan elmagyaráznád neki újra.

2021. júl. 8. 21:31
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
Engem az ilyen ostoba, erőszakos szülők rémisztenek meg, akik csak ártani tudnak a gyereküknek.
2021. júl. 8. 21:36
 15/34 anonim ***** válasza:
100%

#1 vagyok. Egyébként velem ugyanezt csinálta anno öreganyám. Nagyon szerettem hímezni már gyerekként is. Ha meghúztam az anyagot, vagy nem volt szép egy-egy virág, már türelmetlenkedett, lehülyézett, úgy kezelt, mintha én lennék a világ legbutább gyereke, aki semmire se képes.

Nem volt jó ilyen gyereknek lenni, nagyon szarul éreztem magam.

Egyébként a mai napig hímezek, eladásra is szánom egy-egy munkámat. Sosem lehet tudni miből lesz a cserebogár, szóval kérdező, kicsit lazábban azzal a gyerekkel :)

2021. júl. 8. 21:41
 16/34 anonim ***** válasza:
97%

Nyilván elfáradt. Nekem a lányom elsős korában matekozás közben közölte, hogy elfelejtette, melyik szám jön az 5 után. Másodikban meg, a szép emlékű digitális oktatás alatt (ami azt jelentette, hogy én adtam le neki a komplett anyagot) azt mondta, hogy 6+2 szerinte 3. Igen, agybajt kaptam, de azóta már többszörösen kiderült, hogy nem hülye a gyerek, csak szívatott. Engem is, magát is.

A fiam meg 6 évesen evett a tusfürdőből, és utána buborékolt a szája. Ez sem feltétlen a zsenialitás jele. :) (Tök okos amúgy ő is, csak akkor valami kihagyott neki).

Úgyhogy valószínűleg minden gyerek produkál ilyesmit, nyugi.

2021. júl. 8. 21:58
 17/34 anonim ***** válasza:
97%
Hát kérdező, óvodában minimum kétszer kellett újratanulnom cipőt fűzni, háromszor tanította meg anyukám hogy kell analóg órát olvasni, és a mai napig nem tudok, néha 24 évesen is keverem a jobb és a bal kezem. Kb ilyen hibákat vét a lányod is. Köszönöm, teljesen jól vagyok, egy tárgy kivételével mindenből ötössel érettségiztem, jelessel diplomáztam, de halkan hozzáteszem ha az én anyám így állt volna hozzám mint te a gyerekedhez lehet fele ennyire nem viszem.
2021. júl. 8. 22:07
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
Én ma ültem a távirányítóval a kezemben és nem jutott eszembe, hogy hogy a fenébe kell bekapcsolni a dvd-t. Többszáz alkalommal megtettem már és el kellett rajta gondolkodnom... Van ilyen. Ettől még nem buta az ember, csak meleg van, fáradt, máshol jár az agya stb. Egy kisgyereknek meg aztán főleg csapong még a gondolata. Valamit csinál, valamire gondol és már rég nincs képben azzal, hogy mit is kellene csinálnia, de már az előző gondolatát is lecserélte egy vagy több újra. 😂
2021. júl. 8. 22:12
 19/34 anonim ***** válasza:
8%
Honnan veszitek, hogy ez az anyja? Kizártnak tartom, hogy egy anya ilyen legyen. Ez tipikus férfi! (Elnézést azoktól a férfiaktól, akik nem esnek ebbe a kategóriába.)
2021. júl. 8. 22:24
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
A gyereked nem egy gèp cseszd meg. Csòrikám,milyen èlete lesz melletted....Lazulj már le!! Ő egy gyerek.
2021. júl. 8. 22:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!