Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Lehet ezt mondani gyermekre?

Lehet ezt mondani gyermekre?

Figyelt kérdés
Oviban fültanúja voltam, hogy egyik anyuka a másiknak a kislányára vagy annak a kis ruhácskájára azt mondta, hogy "szexi". Ezt most hogy kell érteni? Anyukában van némi pedofil beütés vagy nem úgy gondolta? Ez csak egy sajátos beszédmód?

2021. júl. 7. 16:29
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
73%

Minden szülő félti a gyerekeit a pedofíliától, de te nagyon üldözési mániás vagy ha emögött tartalmat vélsz felfedezni.

Akár az apuka, akár az anyuka mondja.

Téged molesztáltak? Vagy honnan ez a túlféltés?

2021. júl. 7. 17:16
 12/37 A kérdező kommentje:
Nekem az az érzésem, ha apuka mondaná, biztos előjönnének az anyatigrisek.
2021. júl. 7. 17:38
 13/37 anonim ***** válasza:
88%
A pedofilok szerintem biztosan nem mondják gyerekre, hogy szexis, inkább rejtőzködnek és alattomosan közelednek, legalábbis én így képzelem el. Ha egy apuka mondaná akkor sem zavarna. Sőt férjem szerintem már mondott ilyet lányunk ruhájára, nem ütköztem meg rajta.
2021. júl. 7. 17:52
 14/37 anonim ***** válasza:
85%
Apukától még nem hallottam, de ha a férjem mondaná a lányainkra, nem látnék benne rosszat
2021. júl. 7. 17:56
 15/37 anonim ***** válasza:
3%
12-es: szerintem te betegesen állsz a kérdéshez!
2021. júl. 7. 18:20
 16/37 anonim ***** válasza:
55%

Én meg azt gondolom, hogy gyerekre semmilyen kontextusban ne használjuk a szexi kifejezést. Se nô, se férfi. Nem szexualizunk gyerekeket.

Az a gond, hogy ha legyintünk rá, akkor - fôleg egy óvodában - ennek az anyukának a gyereke is átveheti ezt a “szlenget”. Vagy bármelyik kisfiú, aki hallotta. 5-6 évesek meg majd szexizik egymást?

Én pl. nem szeretném erre tanítani a gyerekeimet. A bugyiszabályra pl. sokkal inkább, ha már szexizünk. Meg a másik tiszteletére.

Le lehet pontozni.

2021. júl. 7. 18:31
 17/37 anonim ***** válasza:
64%

Nem tudom hogy gondolta az anyuka, de attól mert nem “úgy” gondolta, még lehet káros. Nekem is megütötte volna a fülem, soha nem

használnám gyerekre.

Szülôként több felelôsségünk van, mint hogy csak ááá nem volt abban semmi...

Szekunder szégyenérzetem van...

2021. júl. 7. 18:38
 18/37 anonim ***** válasza:
46%

Ez csak egy kifejezés, nem pedofília.

Én meg ma azt láttam, hogy az anya a gyerekét elkapta és megállás nélkül ütötte, majd a másik gyerekének megragadta a haját és a falba verte a fejét a gyereknek és utána bizonygatta, hogy megérdemlik a gyerekei és magasról leszarta, hogy a kisebbik gyereke sír a fájdalomtól.

Szerintem ez a gyönyörű "anya" megbotránkoztatóbb, mint az, aki olyat mond a gyerekének, hogy szexi a ruhája.

Nem mellesleg, nekem is mondják néha, hogy ez a ruha szexi olyan nők, akiknek barátjuk vagy férjük van.

2021. júl. 7. 21:24
 19/37 anonim ***** válasza:
85%

18

A válaszodnak semmi köze az adott témához.

2021. júl. 7. 21:35
 20/37 anonim ***** válasza:
73%

16

Veled meg teljesen egyetértek!

2021. júl. 7. 21:35
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!