Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Fáradt vagyok. Ti mit tesztek...

Fáradt vagyok. Ti mit tesztek ilyenkor?

Figyelt kérdés

Egyszerűen úgy érzem kiégtem most. Még nincs 3 a lányom, decemberben tölti, de hulla fáradt vagyok. Fél éve bölcsis.

Reggel 6kor kelek, elkészülök, 6.40kor keltem, elkészítem, viszem a bölcsibe. 8ra megyek dolgozni, fél 4re érek haza, megyek érte. Onnantól kezdve vele foglalkozok többnyire. Az apja 5.40kor megy dolgozni, 17.50re ér haza. Mikor hazaér "átveszi"a gyerekkel való foglalkozást én meg mosok, főzök, takarítok, boltba megyek mikor mi. 8kor fürdetünk, vacsora, altatás. Fél 10 mire fürdeni tudunk menni stb. 11 mire lefekszünk.

Most egy ideje úgy érzem nem bírom, a gyereknek is fogzás vanbüdös plusz extra dackorszakos néha elutasító velem meg rám rivall, mert az ő helyére ülök vagy valami, én már kezdek kikészülni idegileg. Ti hogy lendültök ezen át?

2021. júl. 5. 23:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%
Ez már csak így van...
2021. júl. 5. 23:55
 2/11 anonim ***** válasza:
66%
Én nem látom a problémát, ne haragudj. Teljesen jó a napirendetek.
2021. júl. 6. 00:42
 3/11 anonim ***** válasza:
89%
Ez bizony ilyen. Ettől persze ne gondold, hogy én nem vagyok fáradt.. de pl az én férjem 12 órában dolgozik így nekem ő kb semennyire nem segítség. Nincs aki átvegye a fiam, hogy tudjak itthon haladni. Állandóan harcolok az idővel és a tenni valókkal. Naponta alul maradok 😅 de őszintén szólva nem nagyon érdekel, nem vagyok hajlandó megszakadni és éjjel házimunkázni mivel én 4kor kelek reggel, hogy időben beérjek. Minden nap jutok amire jutok és kész. Ha kamasz lesz majd lesz időm újra mindenre mikor én leszek az első számú közellenség és naphosszat a szobájában kuksol majd 🤣
2021. júl. 6. 05:30
 4/11 anonim ***** válasza:
84%

Sajnos ez ilyen.

Nem írom h mindenki (mert itt sok a szupermami: rózsaszín unikornis meg szivárvány puki a gyereknevelés típus) besokall.

Ha megoldható, legyen egy szombatod vagy vasárnapod, mikor elmész a barátnőkkel vagy egyedül. Kirakatot nézni, ebédelni, kávézni.... Akár 1 napos wellnessre.

Hogy kicsit feltöltődj, kikapcsolj.

A gyermek, és nevelése legyen tabu téma. Szóljon rólad/rólatok. Milyen a munka, párkapcsolat stb.

Én legalább is erre vágyom. Sajnos jelenleg nincs ilyen lehetőségem (férj hétvégén dolgozik, hétközben van szabadnap, akkor meg a barátnők dolgoznak) de majd jönnek aszabadságok...

2021. júl. 6. 07:00
 5/11 anonim ***** válasza:
91%
Es meg szerencses vagy hogy fel negykor vegzel,en negyed hatra fogok hazaerni,ha megyek vissza dolgozni es meg utana bolt ,hazimunka fozes. Gyereket kb futolag latok ,elalszok kilenckor es otkor mar kelek,mert mindenki koran kelo. :(
2021. júl. 6. 07:16
 6/11 anonim ***** válasza:
91%
Ami segíthet: hazafelé bevásárolsz, nem főzöl, csak hétvégén. Takarítás, mosás is csak a minimum, többi péntek-szombat. Szombaton közös (!!!) takarítás, mosás, főzés, vasárnap program vagy pihenés.
2021. júl. 6. 07:24
 7/11 anonim ***** válasza:
90%
6.-nak igaza van, miért főzöl mindennap, főtt kaját gondolom mindenki eszik, ahol van. Takarítani se kell minden nap. A vásárlást is beoszthatnátok a pároddal.
2021. júl. 6. 07:41
 8/11 A kérdező kommentje:

#2 Jó, csak kíváncsi voltam mások mit tesznek gyerek mellett ha nagyon fáradtak, mert tegnap pl ülve elaludtam a gyerek mellett, arra keltem hogy kiment maga az udvarra és visítva sír mert odacsukta az ujját a garázsajtóhoz, szerencsére nem lett az ujjának baja.

Én kávét nem iszok.

Kíváncsi lennék más mivel oldja meg ha nagyon fáradt.

2021. júl. 6. 08:17
 9/11 anonim ***** válasza:
80%
Ezt nem tudod mivel megoldani.Ki kell bírni ezt az időszakot.Ha nagyobb lesz és el lesz egyedül,akkor munka után le fekszel aludni.Én arra törekednék,hogy nem főzzek minden nap és hogy este ne 11 kor ,hanem időben fekudjek le.
2021. júl. 6. 08:34
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Hat nem tudom, ha ovis lesz sem lesz jobb semmivel, ha sulis es olyan tipus pl. mint az enyem, akkor meg tanulhatsz is vele. En inkabb azt tanacsolom, h probald az oromot megtalalni a dolgokban, a munkaban. Kell egy hobbi, amit ha csak kicsit is csinalsz, de azt orommel csinalod, feltolt. Sajnos ezt mashogy nemigen lehet.
2021. júl. 6. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!