Fáradt vagyok. Ti mit tesztek ilyenkor?
Egyszerűen úgy érzem kiégtem most. Még nincs 3 a lányom, decemberben tölti, de hulla fáradt vagyok. Fél éve bölcsis.
Reggel 6kor kelek, elkészülök, 6.40kor keltem, elkészítem, viszem a bölcsibe. 8ra megyek dolgozni, fél 4re érek haza, megyek érte. Onnantól kezdve vele foglalkozok többnyire. Az apja 5.40kor megy dolgozni, 17.50re ér haza. Mikor hazaér "átveszi"a gyerekkel való foglalkozást én meg mosok, főzök, takarítok, boltba megyek mikor mi. 8kor fürdetünk, vacsora, altatás. Fél 10 mire fürdeni tudunk menni stb. 11 mire lefekszünk.
Most egy ideje úgy érzem nem bírom, a gyereknek is fogzás vanbüdös plusz extra dackorszakos néha elutasító velem meg rám rivall, mert az ő helyére ülök vagy valami, én már kezdek kikészülni idegileg. Ti hogy lendültök ezen át?
Sajnos ez ilyen.
Nem írom h mindenki (mert itt sok a szupermami: rózsaszín unikornis meg szivárvány puki a gyereknevelés típus) besokall.
Ha megoldható, legyen egy szombatod vagy vasárnapod, mikor elmész a barátnőkkel vagy egyedül. Kirakatot nézni, ebédelni, kávézni.... Akár 1 napos wellnessre.
Hogy kicsit feltöltődj, kikapcsolj.
A gyermek, és nevelése legyen tabu téma. Szóljon rólad/rólatok. Milyen a munka, párkapcsolat stb.
Én legalább is erre vágyom. Sajnos jelenleg nincs ilyen lehetőségem (férj hétvégén dolgozik, hétközben van szabadnap, akkor meg a barátnők dolgoznak) de majd jönnek aszabadságok...
#2 Jó, csak kíváncsi voltam mások mit tesznek gyerek mellett ha nagyon fáradtak, mert tegnap pl ülve elaludtam a gyerek mellett, arra keltem hogy kiment maga az udvarra és visítva sír mert odacsukta az ujját a garázsajtóhoz, szerencsére nem lett az ujjának baja.
Én kávét nem iszok.
Kíváncsi lennék más mivel oldja meg ha nagyon fáradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!