Egy 4 éves gyerek szavát mennyire lehet komolyan venni?
Figyelt kérdés
A gyerekem apjával elváltunk.A kicsi jár láthatásra minden 2.hétvégén.Nagyon szereti az apai nagyszülőket is,viszont rendkívül anyás.Én vagyok a mindene.Tegnap amikor jött érte az apja,azt mondta:veletek a legjobb,jobb,Mint itthon anyucival.Az apai nagyszülők mindig is azt szugerálták belé hogy velük jobb,Mint velem.A kérdés az,hogy lehetséges,hogy 1 4éves utánozza,amit beszélnek neki,vagy csak rosszul fejezte ki magát?2021. júl. 5. 12:55
11/14 anonim válasza:
Hát ezt nagyon kellemetlen volt olvasni.
"Ez nem azt jelenti,hogy a jövőben elhagy engem?Elköltözik?Ez nem arra utal?"
Ezt ugye te sem gondoltad komolyan?
Persze, hogy azt mondja, hogy jobban szeret ott lenni. Ki van nyalva a kis popója, otthon meg nevelve van, szabályok vannak.
Igazuk van a többieknek, hogy ha ilyen fura, tapadós, megbántódós módon állsz a gyerekedhez, akkor a végén tényleg ott fog hagyni, de azért mert 4 évesen jól érezte magát a nagyszülőknél.
12/14 anonim válasza:
Elvált apukák , vagy anyukák ahol gyerek is volt😊 ti felhivjatok minden este a kicsi gyereket/gyerekeket akkor is mikor a másik szülőnel van?
13/14 anonim válasza:
A férjem nem hívja fel. Sajnos a fiaival telefonon beszélni igazi kínszenvedés, olyan nyögvenyelős. Tőmondatokban válaszolnak. Az egésztől olyan szekunder szégyenérzetem van. Emiatt a férjem már nem is nagyon telefonál nekik. Amikor jönnek, akkor oldottak, de a telefonnal nem tudnak mit kezdeni.
14/14 A kérdező kommentje:
Telefonálni az a mi fiunk sem akar,ha az apja hívja,nekem is kínos,mert hallgat és néha még duzzogva kiabál,hogy "nemakaródzik".Úgyhogy mondtam,hogy majd mi hívunk ,ha esetleg magától szeretne telefonálni.
2021. aug. 1. 06:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!