Baj, ha egy 4 éves gyerek nem tud elszámolni 10-ig?
Jó kérdés. A lányom 5 éves jelenleg. A korát megmondani és tízig számolni már 3 évesen is tudott. De nem tudom, hogy ez akkor elvárható-e már.
Ezt találtam.
Négy évesen a fiam se tudott 10-ig számolni szerintem. 5éves kora előtt 3 hónappal kezdett karatézni, akkor már el tudott számolni, mert emlékszem kérdezte az edző.
Pedig ő korán kezdett érdeklődni a számok iránt, azóta is a legjobb matekos az osztályban...most hetedikes.
Írod, hogy nem érdekli... akkor ne csodálkozz! Az én fiamat sok minden nem érdekelte pl napok, hónapok, évszakok, testrészek... Ezeket a suliban tanulta meg.
A másik gondolatom: szerintem egyre több minden "követelmény"a státuszokon.
Igen
A 1,5 évesem is meg tudja mondani hány éves
Nekem is furcsa.
4 éves a lányom. 20ig számol. Még mondja a nevét h hány éves, és h hol lakik. Valamit a mi (szülők) nevét.
De nem minden gyerek egyforma. Nem hinném h nem tudja, inkább tényleg csak nem érdekli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!