Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kedves anyukák ti hogy oldjáto...

Kedves anyukák ti hogy oldjátok meg azt Hogy kis gyerek mellett nem lesz foltos a ruhàtok vagy maszatos stb?

Figyelt kérdés

Nem saját gyerkőc hanem vigyázni fogok 2 kicsire, most a szünet alatt.

Az egyik 3 éves, a másik 6 vele már Nemhiszem, hogy lesz ilyen gond.

2021. jún. 19. 21:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
74%

De miért akkora katasztrófa egy kis kosz? Nem azt mondom, hogy lehány, kakával ken be stb, de ha jól értem, te fogsz vigyázni rájuk(?!) magyarul munka. Én munka közben néha összekoszolom magam, megesik azzal aki nem irodista, de szerintem még az irodisták is összetollazzák a blúzukat néha.

Szóval vigyél egy benti játszós ruhát, qbban legyél ott, és mielőtt eljössz visszaveszed a másikat. De nem így teszel se halsz bele egy kis koszba. Lehet én vagyok a hülye.

2021. jún. 20. 08:21
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

11, egy fiatal lány kérdez, akinek érthetően még nagyon fontos a külseje és nem akar igénytelennek tűnni hazafelé, amikor már nem lesz ott mellette a gyerek, mint egy anyukának.

Ha gyerek nélkül szállnék pl: buszra összerugdalt nadrágban, praclinyomos pólóban, kissé engem is zavarna

;)

2021. jún. 20. 08:58
 13/16 A kérdező kommentje:
11 Igen a 12-es válaszoló jól megfogalmazta, utána én még utazom haza busszal plusz sétàlok egy jó 3km-t. És nem szívesen vagyok maszatos, foltos ruhában ilyenkor, vigyàzok a holmijaimra de ugye ez gyerekek mellett nem olyan egyszerű mint tanórák meg otthoni feladatok mellett.De a váltóruha lesz a megoldás.
2021. jún. 20. 11:43
 14/16 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem ennyi idősekkel már nem lesz gond. A majdnem 2 évesem is max akkor maszatol össze, ha felveszem, és a cipője hozzámér.
2021. jún. 21. 13:56
 15/16 anonim ***** válasza:
Valtoruha
2021. jún. 22. 23:50
 16/16 anonim ***** válasza:

9 vagyok

Nyilván én sem a “kis kosz, por”-ra gondoltam.

Ha valahova megyünk, akkor mindig készülök váltóruhával a gyerekeké mellett magamnak is, ha fontos megjelennem mèg.

2021. jún. 23. 07:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!