Ti stresszeltek azon ha a babátok maszatos lesz kaja közben? Átöltöztetitek utána?
Nem stresszelek,hagyom próbálkozni,mert előbb-utóbb meg kell tanulnia enni,és minél többet hagyod,annál előbb megtanul.
Lehet kapni bebújós előkét,olyan mint egy kis "kényszerzubbony" :)
Nekünk van 2 darab hosszú ujjú pólónk, amit erre fogtam be direkt.
Nem a legszebbek, legjobbak, ezért a szívem se fáj értük.
Felváltva használja a lányom.
Minden étkezés előtt ráadom és már ehet is.
Nálunk az előke 11 hónapos kora óta nem menő. Gyűlöli.
Én pedig gyűlölöm a koszt, a maszatolást, az ételdobálást, stb..
Nem vagyok egyszerű eset, de már sikerült valamennyi "agybajomat" leküzdenem. Másképp nem tanulna meg enni... :))
Az enyém már 28 hónapos,és még mindig összekeni magát...
Stresszelni nem szoktam,de van hogy felhúzom magam mikor már előtte 10x elmondom hogy "hajolj már a tányér fölé".
Kényszerzubbonyunk is van,nem ér semmit,mert akkor meg az ölébe folyik a cucc.
Minden kaja után öltözés van nálunk,sajnos.
Jó lenne ha végre rendesen enne :)
Ha szép pólóban van, amit sajnálok, akkor lecserélem kaja előtt "itthonkára". Nem stresszelek, hadd próbálkozzon.
Előkét nem tűri.
Én ugyan kanalat még nem nagyon adtam a kezébe, de a szendvicsét egyedül eszi, meg a kekeszet. Azok morzsálódnak és ezért vettem a zsebes Tommee Tippee előkét. Imádjuk. Miután befejezte az evést, onnan piszkálja ki a lehullott morzsákat. Ha már adok a kezébe kanalat, akkor azzal a pólós előkével fogom kombinálni ezt a zsebest.
1 éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!