Nektek mi jut eszetekbe ha ilyet láttok pl. hogy koszos a babakocsi, le van nőve a gyerek körme, maszatos az arca, foltos a ruhája, stb?
Túl sok mindent nem lehet gondolni ilyen esetben... Nem tőrödnek a gyerekkel. Egyértelmű.
De nem mindegy, hogy az összes jelenség együtt látható, vagy pl. csak a babakocsi koszos, de egyébként minden rendben van. Az spec. adódhat abból, mint nálunk, hogy marha nehéz szétszedi a babakocsit és időbe telik, mire a férjem ráveszem, hogy szedje már szét. De egyébként teszek bele plédet, tehát elvileg más nem láthatja hogy mosásra szorul. Ettől függetlenül, van olyan hogy épp leeszi magát a gyerek, és nincs nálam több váltó ruha. Lehet , ha fagyizás után találkoznánk, azt hinnéd, hogy mi sem látjuk el a gyereket, pedig csak egy rossz pillanatban találkotunk.
Semmit. A babakocsit ot perc alatt ossze keni a gyerek, ki mosni pedig jóval tovább tart. Ráadásul ha menni kell, akkor a gyereket vizes babakocsiba nem lehet beletenni. Le van nőve a körme - nem egyszeru levágni azokat az icipici kormocskeket. En pl nem mertem, féltem, hogy megvágom a gyereket, igy nálunk spec. a védőnő csinálta. Maszatos az arca - nos, ez megint az egy pillanat es olyan lesz kategoria, a foltos ruha szinten.
Nyilván, ha ez mind egyszerre van jelen, eselyes az elhanyagolas, de nem kellene elhamarkodott következtetéseket levonni.
Nem mindegy, hogy milyen az összkép. Lehet, hogy nem törődnek a gyerekkel, de mivel a gyerekek pillanatok alatt képesek mindent összemaszatolni, ezért lehet hogy csak előtte evett egy csokit/fagyit, vagy csak egy kiflit, azzal is képesek összekenni mindent ha csócsálják.
Tegnap a 2 évesemmel elmentünk a nagyért a táborba. Amíg vártunk kapott egy sport szeletet, ne tudjátok meg hogy nézett ki 2 perc alatt, míg megette :)
Lehet velem van a gond, de én sosem hagyom, hogy a gyerekem koszos ruhában legyen, maszatos legyen. Nálunk nem ez a megszokott. Mielőtt valaki megszólna, a játszótéren önfeledten játszik a gyerek, azt csinál amit akar, de nem koszos! Nem értem, hogy nem lehet tisztán tartani a gyereket. Ez a szülő dolga, a gyerek nem tudja magát rendben tartani!
2,5éves a lányom.
Jöhet a lepontozás, de akkor sem tudom megérteni, hogy hogy tudja valaki elviselni, hogy koszos a gyerek!
Én kérek elnézést, hogy a gyerekem nem eszi le fagyizás közben a ruháját!
Istenem.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!