Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Problémás gyerekkel nyaralni?

Problémás gyerekkel nyaralni?

Figyelt kérdés

Mi a véleményed arról, ha van egy fiatal egyedülálló anyuka, aki nem tudja nevelni a gyerekét, plusz a gyerek hiperaktív, meg hisztis, öntörvényű. És kitalálta, hogy elmegy vele nyaralni tengerpartra, ahol találkoznak egy barátnőjével (aki nem ismeri milyen a gyereke) és együtt nyaralnak.

Egy ismerősömről van szó. Nem értem miért visz egy ilyen gyereket..ez senkinek nem lesz kikapcsolódás..én voltam már velük egy napot kirándulni, katasztrófa volt..szegény gyerek tényleg neveletlen, egy percre sem lehet fellélegezni mellette.. én ezt így nem tenném a barátnőmmel sem, aki valszeg nyaralni és pihenni menne..aztán majd ott ugrik a majom a vízbe, hogy a gyerektől nem tud pihenni..

Nagyszülőkre hagyhatná..de már megvette a repjegyet mindkettőjüknek..

2021. jún. 18. 12:27
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
84%
Te szoktad előre közölni másokkal, hogy nem vagy normális?
2021. jún. 18. 14:14
 32/46 A kérdező kommentje:
Te nem vagy normális, csak kötekedni jöttél ide.
2021. jún. 18. 14:16
 33/46 anonim ***** válasza:
77%

Ugyana az ugrott be nekem is a válaszodra, ming a 32-nek.

Te sem közlöd szerintem előre, hogy egy idióta vagy, akinek nincs sajat életed amivel foglalkozz, helyette szeretsz kavarni, masokat kibeszélni....

Meg mindig nem értem, te miben vagy erintett a történetben. Mert hiaba kérdeztük mar páran, erre valahogy nem jött válasz....

Mert mondjuk talán sehogy?! 🤔

2021. jún. 18. 14:17
 34/46 anonim ***** válasza:
80%

Én jöttem megfejteni, hogy miben érintett a kérdező.

Több mint valószínű, hogy elsőre neki volt felajánlva az a bizonyos nyaralás, menjünk együtt, gyere velünk címmel. Kérdezőnek vagy nincs rá keret, vagy nem engedik el a szülei-párja. Ezért a barátnő elhívott egy másik barátnőt, akivel 10 éve nem is találkozott, és ez most a kérdezőt zavarja és reméli, hogy nem fogják magukat jól érezni.

2021. jún. 18. 14:21
 35/46 anonim ***** válasza:
86%
Mielőtt gyerekeim voltak, én is szakértő voltam, hogy kéne másoknak nevelni meg élni az életüket az övékkel. De szép volt... :)
2021. jún. 18. 14:25
 36/46 anonim ***** válasza:
67%

Akkor a "neveletlen"?

Gyereket zárja be gumiszobába addig. Nehogy nár legyen egy kis élménye anbak a kölyöknek.

Egyébként meglepődnél ha tudnád h a gyerekek menbyire másként viseljednek idegen környezetben.

Az én többemberes (neked ez a típus a neveletlen, hiperaktív) gyerekem, olyan volt a nyaralás alatt mint a kisangyal.

A kis budha babámhoz meg azt hittem h ördögűzőt kell hívni.

Én is mérlegeltem annó h jó ötlet v sem egy nyaralást bevállalni. Gondolom ezt anyuka is megtette.

Honnan tudod h a barátnője nem tudja h a gyermek nehéz eset?

Tényleg süt belőed a rosszindulat

2021. jún. 18. 14:55
 37/46 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem ő a tesó, és utálja az unokahugát, és irigyli a nyaralást..
2021. jún. 18. 15:53
 38/46 A kérdező kommentje:

Ha felajánlta volna se mentem volna :D én máshova megyek párommal nyaralni, szóval még ezt sem találtátok el ti nagy álszentek.

Komolyan, feltettem egy random kérdést, mert unatkoztam. Erre a nagy szent anyatigrisek itt nekem ugranak. Nézzetek már magatokba, és ne másra köpködjetek ismeretlenül. Semmi rosszat nem mondtam/ kérdeztem, de úristen, hogy merek ilyet mondani, hogy neveletlen gyerek?! Uramisten, ez legyen a legnagyobb bűnöm az életben. Meg hogy nem értem miért tesz ki ennek valakit.

Ha ti még sosem formáltatok véleményt másról/más gyerekéről az életben (amit kétlek) akkor elismerésem!

De ahogy itt beszéltek meg vádaskodtok, az sok mindent elárul a jellemetekről.

Ide jöttök köpködni egy random kérdés alá.

És hogy mi közöm hozzá? Ti ugye mindig csak a saját dolgaitokkal foglalkoztok az életben? Ha kíváncsi valaki valamire, NYUGODTAN megkérdezhet valamit, vagy ha van egy véleménye valamiről, feltehet egy kérdést.

Álszenteskedjetek csak tovább az életben, attól majd jobb lesz :)

2021. jún. 18. 17:12
 39/46 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem sokan feltettük a kérdést, de nem kaptunk rá választ :(
2021. jún. 18. 17:20
 40/46 anonim ***** válasza:
80%

Ha az a kérdés, hogy elmennék e egy kisgyerekes barátnővel nyaralni kettesben úgy, hogy nem ismerem a gyereket egy egész hétre tengerpartra, a válaszom nem.

Egy hosszú hétvégére valami városnézősdire simán, ami aktív program és jobban leköti a gyereket maga a kirándulás és a sok látnivaló mint a vízpart ahol csak te vagy neki a társaság, fürdeni nyilván nem

mehet be egyedül, így kell legyen aki szórakoztatja odakint vagy aki ázik vele reggeltől estig.

A gyerek viselkedése és a szülő hozzáállása max okot ad majd arra, hogy többet ne akarjak menni.

Ha a másik oldalról közelítem meg, örülnék ha valaki eljönne velem annak ellenére is, hogy nyilvánvalóan nem egy koktélbárban ücsörgős, napon alvós nyaralás lesz, hanem egy gyerekkel megtoldott. Semmilyen kisgyerek nem pihentető egy nyaralás alatt, sem egy jobb magaviseletű sem egy rosszabb hiszen normál esetben azért mindkét gyerek aktív, törődést és odafigyelést igényel kiváltképp a tengerparton - te jó ég, hány fele tűnhet el-, így aki gyerekkel indul meg ha szülőként-ha nem, tudnia kell, hogy az nem a passzív pihenős kiruccanás lesz. A rossz magaviselet max annyival toldhatja meg, hogy okozhat kellemetlenebb pillanatokat amikor pl torka szakadtából ordít az étteremben valami hiszti végett, de ilyen a nyugodt gyerekekkel is előfordul.

Száz szónak is egy a vége, gyerekkel nyaralni NEM passzív pihenés.

2021. jún. 18. 17:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!