Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Problémás gyerekkel nyaralni?

Problémás gyerekkel nyaralni?

Figyelt kérdés

Mi a véleményed arról, ha van egy fiatal egyedülálló anyuka, aki nem tudja nevelni a gyerekét, plusz a gyerek hiperaktív, meg hisztis, öntörvényű. És kitalálta, hogy elmegy vele nyaralni tengerpartra, ahol találkoznak egy barátnőjével (aki nem ismeri milyen a gyereke) és együtt nyaralnak.

Egy ismerősömről van szó. Nem értem miért visz egy ilyen gyereket..ez senkinek nem lesz kikapcsolódás..én voltam már velük egy napot kirándulni, katasztrófa volt..szegény gyerek tényleg neveletlen, egy percre sem lehet fellélegezni mellette.. én ezt így nem tenném a barátnőmmel sem, aki valszeg nyaralni és pihenni menne..aztán majd ott ugrik a majom a vízbe, hogy a gyerektől nem tud pihenni..

Nagyszülőkre hagyhatná..de már megvette a repjegyet mindkettőjüknek..

2021. jún. 18. 12:27
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
85%

Várj, megpróbálok írni egy neked tetsző választ: Hű, ez nagyon gáz! Felháborító! Hogy képzeli? Nevelje meg! Hagyja otthon! Még ilyet! Rettenetes! Most teljesen kikészültem!

Így már megfelel?

2021. jún. 18. 13:17
 22/46 A kérdező kommentje:
Banya xd azért ne tessék így öregíteni, kérem alásan.
2021. jún. 18. 13:17
 23/46 anonim ***** válasza:
80%
Ha fiatalon vagy ilyen, akkor az nagyon gáz.
2021. jún. 18. 13:20
 24/46 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem kezeltesd magad.
2021. jún. 18. 13:20
 25/46 anonim ***** válasza:
74%
Bocs a banyáért. Fel sem merült bennem, hogy nem egy megkeseredett vénasszony vagy.
2021. jún. 18. 13:21
 26/46 anonim ***** válasza:
74%
21, ez nagyon jó xD egyébként soha nem értem, hogy ha valaki feltesz egy kérdést, kap rá egységes válaszokat ami neki nem tetszik és mindenkit lepontoz akkor minek teszi fel a kérdést? :D hiszen egyértelmű, hogy holt biztos a saját igazában. Akkor minek vár megerősítést?
2021. jún. 18. 13:21
 27/46 anonim ***** válasza:
74%

Ez a tipikus mindenki hülye, csak én vagyok helikopter ember...

Kérdező! Ugyan mi célod ezzel? Marmint a szarkeverésen kívül?!

Neked nem édes mindegy hogy ki kivel hol és hogyan nyaral?

Nyilvan a barátnő felnőtt ember, ki tud állni magáért... nem neked kell ismeretleneket uszítani

2021. jún. 18. 13:28
 28/46 anonim ***** válasza:
88%
Végül is milyen véleményekre vagy kíváncsi? Szerencsére nem a te gyereked, nem a te nyaralásod. Az fel sem merül benned, hogy szeretné elvinni a gyerekét nyaralni, és nem teherként fogja megélni a gyerekkel való nyaralást? Mi közöd van ahhoz, hogy más milyen döntéseket hoz az életében? Semmi. Ha meg zavar vele vagy a gyerekével kapcsolatban valami, nyugodtan megmondhatod a szemébe. Ehhez már nincs elég nagy arcod gondolom.
2021. jún. 18. 13:28
 29/46 anonim ***** válasza:
72%
Na jó de azt áruld már el, hogy neked ez miért fáj? :D mert azt mi barmok még mindig nem tudjuk :(
2021. jún. 18. 14:13
 30/46 anonim ***** válasza:
74%
De mi közöd hozzá? Majd legközelebb nem szervez velük közös nyaralást a barátnő, ha nem fogja jól érezni magát.
2021. jún. 18. 14:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!