Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Problémás gyerekkel nyaralni?

Problémás gyerekkel nyaralni?

Figyelt kérdés

Mi a véleményed arról, ha van egy fiatal egyedülálló anyuka, aki nem tudja nevelni a gyerekét, plusz a gyerek hiperaktív, meg hisztis, öntörvényű. És kitalálta, hogy elmegy vele nyaralni tengerpartra, ahol találkoznak egy barátnőjével (aki nem ismeri milyen a gyereke) és együtt nyaralnak.

Egy ismerősömről van szó. Nem értem miért visz egy ilyen gyereket..ez senkinek nem lesz kikapcsolódás..én voltam már velük egy napot kirándulni, katasztrófa volt..szegény gyerek tényleg neveletlen, egy percre sem lehet fellélegezni mellette.. én ezt így nem tenném a barátnőmmel sem, aki valszeg nyaralni és pihenni menne..aztán majd ott ugrik a majom a vízbe, hogy a gyerektől nem tud pihenni..

Nagyszülőkre hagyhatná..de már megvette a repjegyet mindkettőjüknek..

2021. jún. 18. 12:27
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
86%
Lehet, hogy neki kevesebb problémát okoz a saját gyereke, mint neked a másé.
2021. jún. 18. 12:29
 2/46 anonim ***** válasza:
81%
Tehát akkor a gyerek ne mehessen el együtt az anyjával nyaralni? Értem...
2021. jún. 18. 12:29
 3/46 A kérdező kommentje:
Ő maga is kivan tőle. Olyat is mondott sokszor, hogy megbánta..
2021. jún. 18. 12:30
 4/46 anonim ***** válasza:
84%
És? Pattintsa folyton le a gyerekét,akárhova megy? Gondolkozz már el... és amúgy meg mi közöd van hozzá?
2021. jún. 18. 12:31
 5/46 anonim ***** válasza:
84%
Én is kivagyok néha a gyerekemtől de szeretem és nem fogom leadni .. főleg egy repülőutas nyaralásnál
2021. jún. 18. 12:33
 6/46 A kérdező kommentje:

Előbb inkább megkéne nevelni, nem?! Nem azt mondtam te észlény, hogy FOLYTON, hanem ha kiakar kapcsolódni pár napra mondjuk.

Ő panaszkodik egyfolytában, hogy elege van belőle.

2021. jún. 18. 12:33
 7/46 anonim ***** válasza:
85%
Közöd?
2021. jún. 18. 12:35
 8/46 anonim ***** válasza:
86%

Tudod ki az észlény?

Inkább foglalkozz a saját dolgaiddal,mint máséval

2021. jún. 18. 12:44
 9/46 anonim ***** válasza:
92%

Mi is visszük magunkkal a neveletlen (autista, hiperaktív) gyerekünket nyaralni, akiről 2 percre nem vehetem le a szemem. Húha...de rossz emberek vagyunk.

A barátnőt sajnálom, de az is lehet, hogy a kisgyerek az ismeretlen emberrel máshogy fog viselkedni. Egyébként te ki vagy ebben a történetben, hogy ennyire mélyen érint a dolog?

2021. jún. 18. 12:46
 10/46 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem is tele vagy rosszindulattal..

Az én gyerekem is nehéz, ki vagyok tőle, de nem bíznám a nem megbízható rokonokra, illetve vele, és nélküle is fogok "nyaralni". Nélküle akkor, mikor ő napközben táborban lesz, rohadtul várom, bár biztos az lesz, mint tavaly, hogy végig fogom izgulni, mikor hívnak, hogy menjek érte hamarabb, vagy végig fog balhézni.

2021. jún. 18. 12:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!