Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2-3 évessel Home Office? Ti...

2-3 évessel Home Office? Ti hogy bírjátok?

Figyelt kérdés
Ha beteg a lányom Home Officeban vagyok vele, 2.5 éves. Sajnos azért le kell ülnöm a géphez megrendeléseket írni meg leveleket írni meg ilyenek, nem úgy van, hogy na jó, akkor most itthon vagyok kummantani. Persze még mindig jobb, mint táppénzen lenni, de nagyon nehéz. A gyerek még nem érti hogy most nem érek rá 20 percig, nagyon aktív, folyton húz. Ti hogy bírjátok idegekkel? Nagyobb gyerekkel azért jobb?
2021. jún. 9. 09:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%
Tűzoltás lehetséges ennyi idős mellett aztán éjszaka, alvás időben rendesen dolgozni
2021. jún. 9. 09:51
 2/14 A kérdező kommentje:

Az jó lenne nekem is, de sajnos nekem időre kell csinálnom, nem tudom éjjel.

Amit ügyfelek ma 11 órára kérnek, nem csinálhatom éjjel, mert most kell nekik megcsinálni.

Az szuper, ha nem munkaidő van hanem csak munka és akkor csinálod amikor tudod.

Nekem 8-15ig muszáj csinálnom, meg muszáj válaszolnom, ha nem akkor hívogatnak.

2021. jún. 9. 09:56
 3/14 A kérdező kommentje:

Én fuvarszervező vagyok, nekem muszáj 8-15 itt lenni szinte végig, mert az autókat mindig az nap kell szervezni, stb. nem tudok éjjel dolgozni szinte semmit, nagyon max a számlázást meg ilyeneket tudom estére hagyni.

Van IT-s barátnőm, aki szinte csak éjjel dolgozik mindig meg este, neki tök jó.

2021. jún. 9. 10:01
 4/14 anonim ***** válasza:
45%
De gyakorira van idod irkodni? :)
2021. jún. 9. 10:06
 5/14 anonim ***** válasza:
92%

En is diszpecserkedtem, 20 kamiont iranyitottam egyszerre EUn belul. Ha home officeoztam, az olyan volt, mintha munkaban lettem volna, annyi volt a melo.

Letennem a gyereket tv ele ha nincs mas megoldas. Mesemaraton.

2021. jún. 9. 10:08
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Akkor tv, mese, blokkosítsd, ne 8 órát dolgozz hanem 20 perc meló 10 perc vele kb

Telefonálni nehéz mert akkor van közlendőjük. :)

Kitartás

Idővel jobb lesz, bár nekem nagyon nehéz volt. Csak éjjel én se tudtam mert annyi a melo de ami nagyon számolós azt arra hagytam

2021. jún. 9. 10:09
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is logisztikában dolgozok csak én raktár és ügyfélmenedzsment területen. Nekem is majdnem 3 évesem van, aki mellett sajna sokat vagyok HO-ban.

Nekem több trükköm van.

Szerencsére a gyerek ilyenkor kb 9-ig alszik, én felkelek kb 7.30kor, és így nyerek egy kis időt.

Kezdem azzal hogy a reggeli itókámmal leülök a laptop elé azonnal, legalább látják már hogy ott vagyok meg kb van előző napról éjjelről 100-130 levelem, azokat letolom szortírozom stb, tehát 8-ra már úgy kezdek hogy a levelezőm nullán van, szerintem ez tök fontos, jobban átlátod.

Aztán a másik fontos nekem, hogy egy füzetbe kiírok minden aznapi fontos dolgot a levelekkel párhuzamosan, mert ha a gyerek felkel tuti semmi sem jut eszembe.

Aztán még nekem fontos hogy gyorsan lezuhanyzok, fogat mosok, felöltözök stb, rendbe rakom magam. Nem úgy ülök le hogy topisan mert akkor nekem sokkal rosszabb a közérzetem.

Mire ezzel végzek kb kel is a gyerek, gyorsan rászánok 10 percet arra hogy őt is felöltöztessem, rendbe tegyem, haját megcsináljam stb.

És akkor reggelit adok neki, nem szokott nagy durranás lenni vajas kenyér felvágottal zöldséggel, joghurt meg ilyen egyszerű 1 perces kaják aztán eleszik kb fél órát, utána megy a tv elé és kb 1 órát mesézik. Így van másfél órám intenzíven dolgozni.

Utána már unja a tv-t is egyre stresszesebb lesz a nap, kiviszem az udvarra ott jobban elvan és ott próbálok dolgozni tovább.

Ebédet már rászoktam hogy ezeken a napokon rendelem.. Mert ha még főzni is kellene akkor végem lenne. Szóval vagy rendelés vagy főzök nagy adag valamit és azt esszük 3 napig..

Napközben is letudom az evését egyszerű dolgokkal, gyümölcs, tasakos gyümi püré, ilyenek, nincs kaja csinálgatás.

Nekem nagy baj hogy nem tudom elengedni ilyenkor a házimunkát sem, mert látom, szóval ilyen 5 perces etapokban beágyazok, kiszellőztetek, berakok egy mosást, kiteregetek.

Nehéz, kitartást.

2021. jún. 9. 10:36
 8/14 anonim ***** válasza:
74%
#4 ezt a kérdést kb 3 percig tarthatott megírni. Olyan szó pedig nincsen, hogy "irkodni".
2021. jún. 9. 11:23
 9/14 anonim ***** válasza:
13%

Nem valami szep dolog kigunyolni a tajszolast.

4 nyelven beszelek, nem magyarorszagi vagyok, elnezest, ha koznyelvben nem az irodalmi nyelvet hasznalom. Maskor megtisztelem a gyakori finnyas nepet szebb grammatikaval es talan ekezettel is.

Addig is gratulalok a kreativ kotekedesednek

Paraszt.

2021. jún. 9. 11:31
 10/14 anonim ***** válasza:
79%
#9 mindenki magából indul ki. Már ami az utolsó szót illeti. Nem gúnyoltam semmit csak jeleztem, hogy ilyen szó nincsen. Ami a "kötekedést" illeti...itt bizony te szóltál be a kérdezőnek egyedül.
2021. jún. 9. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!