Mit lehetne tenni hogy ne legyenek ennyire anyásak?
Figyelt kérdés
Lehet én rontottam el valamit,de a 6 éves ikerlányaim egyszerűen nem tudnak eljátszani más gyerekekkel,akár az óvodába,akár a játszótéren. Múltkor két óvoda társukat elhívtuk,szülőkkel egyszerűen nem tudunk beszélgetni,mert minden percben odajöttek hogy velem szeretnénk játszani,ha pedig igen is azt mondom hogy nem,akkor nem,ez rendben van de akkor pedig felhívva magukra a figyelmet,hisztizni,csapkorni,üvöltözni kezdenek.Már én érzem magam égőnek,ez így nem mehet tovább.Ez a korszak ezzel jár?2021. jún. 5. 14:58
1/10 anonim válasza:
Elég kegyetlen megoldás, de iskolában külön osztályba íratni őket. Akkor kénytelenek lesznek barátkozni.
3/10 anonim válasza:
A hisztire mit lépsz? Beadod a derekad vagy határozottan leállítod őket?
4/10 anonim válasza:
Szeptembertol kulon osztalyba iratni oket!
Ez a legjobb nekik
5/10 A kérdező kommentje:
Biztosan a külön osztály lenne a megoldás?
2021. jún. 5. 19:59
6/10 anonim válasza:
Igen, mivel így elvannak egymással, a társas igényük ki van elégítve, nincs szükségük arra, hogy kifelé nyissanak. Először biztos nehezen fogják viselni, de néhány hét alatt kitágul a világuk és kialakul a saját független személyiségük.
7/10 anonim válasza:
Biztos hogy nrm szakitanam szet oket. Miert baj, ha egymassal jatszanak? Ido makd segit ne legy mar paramami. Minden ekoru gyerek hisztis.
8/10 anonim válasza:
Masik ok h nem tudhatod elore h melyik miben jobb. Egy osztalyba folyamatos lenne az osszehasonlitas.
-Juci te miert nem tudsz olyan szepen irni mint az ikred?
-Katus miert nem megy neked jobban a mazek persze az ikred milyen ugyes benne.
Ha kulon vannak ez is megszunik.
9/10 A kérdező kommentje:
Mostmár én is belátom,hogy ez valóban megoldás lenne,csak félek hogy megviseli majd őket
2021. jún. 6. 07:55
10/10 anonim válasza:
Először. Aztán majd rájönnek, hogy van világ kettőjükön kívül is. És nem örökre választod el őket, csak a tanítási órák idejére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!