Ki várja el a rokonságtól, hogy játékot adjanak a gyerekének gyereknapra? Ovis korú gyerekre gondolok.
Én nem vagyok a híve annak, hogy minden alkalomra tárgyi ajándékot adjunk a gyereknek. A fiainkat ma fagyizni vittük, lófráltunk.
A családnak korábban már 1-2 alkalommal mondtam, hogy a gyereknapra és hasonlókra nem kérünk ajándékokat, játékokat.
Karácsonyra, születésnapra is limitáltuk az ajándékok számát, mert kezelhetetlen volt a mennyiség.
Ennek tudatában a fiaim kaptak ma ajándékot, mi viszont nem
vettünk a családban egy kisfiúnak, és úgy érzem, sértôdés lett belôle.
Ti elvárjátok, hogy a gyereketek kapjon ajándékot gyereknapra?
Értem, hogy szerinted nem ez, mások szerint meg ez. A gyereknapnak szerintem sem az ajándékozás a csúcspontja, szerintem a szülinapé az, viszont én gondolok a szeretteimre és arra, hogy NEKIK mi a fontos! Ha nekik fontos, hogy a kissrác kapjon egy 200 ftos buborékfújót, akkor megveszem a kétszáz forintos buborékfújót, mert NEKIK, a SZERETTEIMNEK fontos! Nyilván van egy határ, új kocsit meg gucci ruhát nem vennék, de 200ftot simán rászánnék, pláne ha kisgyerekről van szó.
Nem azért ciki, mert ti kaptatok, hanem azért ciki, mert ők nem kaptak, pedig várták!
Ebben teljesen igazad van, ha tudják, hogy ti nem ajándékoztok, és ők akarják, hogy megajándékozd a gyerekük, szólniuk kellett volna neked!
Ha nem beszéltetek volna róla, akkor nektek kellett volna rákérdezni, de így, hogy előre mondtad, hogy ti eszerint cselekedtek, meg kellett volna említenie, hogy azért az ő gyereküknek vigyetek már valamit, akár kifizetve a dolgot, akár egy csokor vadvirágot, amit az út szélén szedtél ingyen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!