Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hányadfokú rokonságtól nem...

Hányadfokú rokonságtól nem számít vérfertőző kapcsolatnak egy párkapcsolat?

Figyelt kérdés

Illetve mit mond az orvostudomány, a genetika és a biológia?

A pszichológia és a lélektan mint mond erről a dologról?

2015. ápr. 19. 10:43
1 2
 1/14 anonim válasza:
57%
Másod-harmad unokatestvértől...
2015. ápr. 19. 10:44
 2/14 anonim válasza:
100%
Szerintem akkor már bizarr ha tudod róla, hogy a rokonod. Mindegy, hogy harmad- vagy negyedunokatestvéred, de azzal a tudattal lefeküdni vele, hogy rokon...
2015. ápr. 19. 11:07
 3/14 A kérdező kommentje:
Hogyha nem tudom, hogy rokonom és aztán derül ki... az okozhat e testi lelki gondokat? Tovább lehet e lépni egy ilyen eset után egy ilyen kapcsolatból ugyanúgy mint egy "normális" jellegű hétköznapi kapcsolatból? Fel lehet e dolgozni vagy az egyén egész életére lelkileg megviselt marad?
2015. ápr. 19. 11:14
 4/14 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem biztos van valami hatással a pszichére, már csak azért is, mert a jelenlegi generáció abban a tudatban nőt fel, hogy a rokonnal való szex az bűn és undorító, De néhány évvel ezelőtt, így volt a homoszexualitással is, szóval ez is változhat még, hiszen a a liberalizmus azt hirdeti, hogy egy felnőtt embert nem lehet megakadályozni abban, hogy egy másik felnőtt emberrel szexuális kapcsolatot létesítsen. (Sajnos romlik a világ :()
2015. ápr. 19. 11:22
 5/14 anonim ***** válasza:

A Btk. az egyenesági rokonok és a testvérek között bünteti a szexuális kapcsolatot.

Házasodni unokatestvéreknek nem lehet.

2015. ápr. 19. 11:41
 6/14 anonim ***** válasza:
hagyományosan "heted izig"
2015. ápr. 19. 11:59
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Én csak jogi válazt tudok adni, már az első unokatestvérrel "szabad a vásár". Sőt, testvérek is szabadon szexelhetnek, kivéve a közösülést, azaz egy fiú és egy lánytestvér nem dughatnak (de azon kívül egyneműek és különneműek is bármit). Teljes szextilalom csak az egyenesági rokonok között van.
2015. ápr. 19. 12:07
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
7-es! A testvérek nem egyenesági rokonok??
2015. ápr. 19. 12:35
 9/14 anonim ***** válasza:
0%
4-es! A liberalizmus káoszt akar csinálni a Földön, minden ősi tanítást és tudást megkérdőjelez, és diktatórikusan eltöröl! A liberalizmus maga a gonosz!
2015. ápr. 19. 12:37
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem, a testvérek oldalági rokonok.
2015. ápr. 19. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!