Milyen hordozókendőt vegyek? Kengurut kaptunk rokonságtól, de szeretném a hordozókendőt is.
Nekem Nandu kendőm van, két éve volt 8000 forint. Teljesen ok, viszont a hozzá kapható füzetkéből képtelenség megtanulni a kötéseket.
Párszor használtam Lana márkájút, az nagyon-nagyon szuper, összehasonlíthatatlanul könnyebb megkötni, mint a Nandut, viszont méregdrága. (30 ezer forint körül van.)
szia
en epp tegnap rendeltem nandut a netről, ha megjön megírom milyen
Ha kezdő vagy, jobb használt, betört kendőt venni, lehetőleg 100% pamut, keresztsávoly és különböző színű szegélyekkel.
Ezekkel a márkákkal nem nagyon lehet melléfogni: Storchenwiege, Lana, Didymos, Hoppediz, Neobulle, Girasol
Nekem Gremese mei tai van, nagyon szeretem. Egyszerűbb megkötni, mint a kendőt, viszont drágább is.
(A kengurut meg a helyedben eltenném a szekrény legmélyére. Nem túl egészséges, és még kényelmetlen is hurcolászni benne a babát.)
tegnap 22:12 vagyok, egyetértek az utánam szólóval! A kengurut elő se vedd!!!
Amúgy nekem is van mei-taiom, nekem is Gremese :))))
(Nem olcsóbb amúgy, mint a kendők:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!