Miért olyan bénák a mai gyerekkönyvek?
A legtöbb könyvben bénák a szövegek és a rajzok is. Pl 4 lába van a hangyának. Az elefánt egy gömb, amiből kilóg egy orrmány meg néhány láb. Erőltetettek a rímek, nincs a sztoriknak értelme.
A gyerekekből akarnak idiótát csinálni, vagy a szerzők tényleg ekkora kretének?
A Boribon nálunk is nagy sláger, megvan az összes. Pásztohy Panka könyveiért és illusztrációiért teljesen odavagyunk, sok szerző könyvét ő rajzolta, a kislányomnak a Pitypang és Lili könyvek nagy kedvencei. Most kapta meg a Pagony 3 éves lettem! könyvét és abban is gyönyörű illusztrációk vannak a mesékhez. Vannak szép mesék igenis, csak keresni kell, mi a Pagony könyveit pl nagyon szeretjük.
Amit nem értek és túlontúl népszerű azok Bartos Erika könyvei, nekünk is van tőle rengeteg könyvünk mert a gyerek imádja, de szerintem egyáltalán nem nagy szám, az illusztrációk meg kifejezetten nem szépek szerintem.
Hú, a Boribon meg a Kipkop... Micsoda nosztalgikus emlékek.
Köszi a sok ötletet! Kislánynak lesz egyelőre.
Gaston érzelmei sorozat
Maszat sorozat
Gufo sorozat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!