Szerintetek érdemes arra várni, hogy esetleg újra lehet majd kapni az Anna, Peti, Gergő gyerekkönyveket?
Idővel kiadják de most arany árban megy.
Teljes sorozat megvan nekünk, a nsgymama szerezte vasúti aluljáróban használt könyvesnél.
Érdemes keresgélni ilyen helyeken
Én azért nem értem mire fel ez a hype ezek körül a könyvek körül, mert a sztorijait egy átlag ember is el tudja fejből mesélni... nem egy bestseller, olyan egyszerű kis semmilyen cukimuki törtenetek amik hétköznapi nyelven BÁRMIKOR kitalálhatók a legfantáziátlanabb embernek is.
Én értem hogy a kisgyerekes anyukák felkapták és ez egy trendi gyerekkönyv, de abszolút nem nagy szám. Nekünk nincs, pedig rengeteg gyerekkönyvünk van, de ez valahogy hidegen hagyott pont mert nem akarok kiadni sokezret egy olyan meséért amit bármikor, álmomból felébresztve hipphopp kitalálok saját kútfőből, annyira hétköznapi.
Igen, a gyerekek kérésére nincs új kiadás.
Kérdező: én könyvtárba járok a fiammal, ott nagyon sok Anna Peti van. Így nem kell megvenni, mégis tudjuk őket olvasni. Meg rengeteg másik mesét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!