Anna, Peti Gergő, Melyiket érdemes megvenni? Van valami sorrend?
Teljesen mindegy melyiket veszed meg, nincs közöttük különösebb összefüggés. Esetleg annyi, hogy valamelyikben még nincs Gergő. de ez az én gyerekeimet egyáltalán nem zavarja össze.
Én olyan sorrendben vettem a könyveket, ahogy akciós volt. Amikor le volt értékelve vettem belőle, következő leárazásnál szintén. Így össze-vissza lettek meg nekik.
Esetleg olyan sorrend lehet, hogy 1,2 vagy 3 gyerekről szólnak, de egyébként mindegy. Nekünk is van néhány, amikor akciós volt, vett valaki a családból.
Szeretnék a "gagyi" témához hozzászólni:
Ez nem igaz, ebben a formában! Ezeket a könyveket kicsi gyerekeknek írta, egy család hétköznapjairól a szerzőnő. Tulajdonképpen azt a hiányt tölti be a mesekönyvpiacon, amikor egy napját meséljük el esténként a gyereknek. 2-5 éveseknek tökéletes! Gondolom a finyákolók olvasnak Marék Veronikát a gyereknek, már bocsánatot kérek, de ha Bartos gagyi, akkor a Boribon s Kippkopp sorozat se semmi, amikor időbeli és logikai bakugrások vannak a történetekben!
Skandallum, de egy ilyen idős gyereknek ne olvassunk már Benedek Eleket! Azok a mesék már nagyrészt a nagyóvodás-kisiskolás korcsoportnak valók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!