Milyen cipőben van 10 fok körül 2 év körüli gyermeketek? Érdemes még ilyenkor bélelt cipőt venni?
Figyelt kérdés
2013. márc. 6. 11:41
1/6 anonim válasza:
Szia, nekem ilyenkor már harisnyában és egy sima sportcipőben van a 2 évesem (adidas), ami nem bélelt. Nyáron, ha esősebb, hűvösebb idő van, akkor is ezt adnám rá. Szerintem a bélelt cipő ilyenkor már túl sok, inkább akkor a vastagabb harisnya/zokni a jobb választás.
Nekem is marhára beleizzad már napközben a lábam a téliesebb, vastagabb cipőkbe.
2/6 anonim válasza:
ha kinőtte, tavaszit vegyél, úgyis eleve kicsit nagyobbat veszel, adjál hozzá vastag zoknit, harisnyát. Enyém még nem nőtte ki, úgyhogy a télit hordja.
3/6 anonim válasza:
Kislányom már tavaszi cipöbe jár ,téli csizma már sok.
4/6 anonim válasza:
Épp tegnap vettünk tavaszi cipőt. Most már abban fog járni, magasszűrú szuper fit, én ekkora gyerekre még nem adnék sport cipőt.
5/6 anonim válasza:
Én még a téli bakancsát adom rá, mert reggel meg késő délután elég hideg van még. Jövő héten akarok átmeneti cipőt venni neki, de nem béleltet. Abba max kap majd egy plusz zoknit.
6/6 anonim válasza:
Még a téli van a lábán. De lassan veszunk tavaszi cipot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!