Mit csináltok azzal a sok-sok rajzzal, amiket gyermeketek hazahoz az óvodából nap mint nap?
Figyelt kérdés
2013. febr. 21. 10:53
1/11 anonim válasza:
Édesanyám eltette őket egy nagy mappába. Én is így fogok tenni! Minden év külön mappa. Persze nem biztos, hogy mindet megtartotta, de olyan jó felnőtt fejjel visszanézni őket.
2/11 anonim válasza:
Pont a napokban mondtak egy tippet erre, hogy ne kelljen mindent évekig őrízgetni... Be lehet szkennelni és a számítógépben tárolhatod akár az összeset évekig!
3/11 anonim válasza:
Én vettem egy mappatartót, és abban tartjuk az óvodai rajzokat, ragasztott képeket, foglalkoztató füzeteket, matricákat. Időnként elővesszük, ami még nincs kész vagy félig van kiszínezve, azt kiszínezzükki/festjük. a foglalkoztatókat is átlapozgatjuk ha kedve van a lányomnak hozzá.
4/11 anonim válasza:
A rajzokat beszkennelve őrzöm, amit nem lehet beszkennelni, azt meg lefényképeztem, és a képeket tettem el. Muszáj volt, mert így sem férnek a gyerekszobában:D
5/11 anonim válasza:
Egy papírdobozba gyűjtögetem őket, aztán kb. félévente átszortírozom őket, a szebbeket megtartjuk, képkeretbe tesszük és a falra kerülnek, de ajándékba is szoktunk így vinni a nagyszülőknek pl.
6/11 anonim válasza:
a szebbek megmaradnak, a többi meg kíváló gyújtós :D
7/11 anonim válasza:
A szebbeket, emlékezeteseket mappákban (1-2 nagyobb mappa összesen), illetve egy papírdobozban tárolom. Eleinte persze mind nagyon kedves volt a szívemnek, de aztán ahogy teltek az évek muszáj volt szortírozni.:) A nagy művek kikerültek a szobája/nappali falára. Most 14 éves lesz a lányom, jólesik néha átnézegetni az alkotásait.
A fiam 2 éves múlt, közeledik az ovi, már készülök a művészi élmények befogadására! :D
8/11 anonim válasza:
Én egyenlőre eltettem mindent, eddig 3 nagy méretű cipősdoboz van tele. Már nagycsoportos a lányom, szóval nem túl sok fog már hozzá gyűlni. Bár nemsokára kezdjük előlről a gyűjtögetést, mert a fiam 2 éves. :) A lányom szereti néha elővenni és átnézegetni az alkotásait, ezért sem akarok kidobni semmit.
9/11 zabmester válasza:
Mappában van a legtöbb, de azért most már nem teszem el az összeset, csak a komolyabb műveket :) Sokszor hoz haza olyanokat is az oviból, hogy zsírkrétával ráfirkált a lapra kettőt hármat, mert nem volt kedve igazából rajzolni, de azért berakja a szekrénybe, hát azért ezeket nem őrizgetem :) Pár nap után ő maga szokta mondani, hogy ezt inkább ne rakjuk el, ez nem olyan érdekes. Én általában kint hagyom az asztalon egy darabig, és akkor ő maga mondja, hogy legyen-e eltéve, vagy se. Persze ami egyértelműen eltevős, azt el is teszem azonnal :D
10/11 anonim válasza:
Nekem anyu megtartotta a tesóméval egy dobozba(most néztem vissza őket)majd ha nagyobb lesz,kérdezd meg melyiket szeretné megtartani melyikhez kötődik és akkor majd kidobjátok vagy ilyesmi...:DD :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!