Szerintetek érdemes arra várni, hogy esetleg újra lehet majd kapni az Anna, Peti, Gergő gyerekkönyveket?
Ez az Anna, Peti, Gergő még mindig fut komolyan? A most 15 éves tesóm imádta őket kb. 10 évvel ezelőtt amikor kicsi volt szerintem az összes megvolt neki mert nagyon divatos volt. :D
Jézuska megnéztem bookline-on: 20.000 Ft amiből van a többit csak előjegyezni lehet és gondolom sorban állnak érte. Elképesztő...
Szerintem nem érdemes várni arra hogy majd kiadják, mert lehet h nem fogják többet.
Viszont 10 ezerért megvenni sem érdemes, max 4-5 ezerért 1-1 kötetet. De a könyvtár is jó ötlet, mi kisvárosban lakunk és még az itteni könyvtárban is vannak kivehető Anna Petik. Amik nincsenek meg nekünk azokat onnan olvastuk el.
Hogy kinek mi a szinvonalas vagy szinvonaltalan, az egy más kérdés. A gyerekek szeretik ezeket a könyveket, pont azért, mert a saját kis életükről szól, Anna, Peti, Gergő ugyanazt csinálják, ugyanolyan szituációkba keverednek, mint bármelyik másik kisgyerek, igy könnyen azonosulnak velük. Nem hiszem h rosszat teszek a gyerekeimmel ha más mesekönyvek között ezeket is olvassuk néha. Ráadásul pl. ovi időszakban ha mondjuk kitolódik a fürdés, akkor utána nagyon praktikus, mert rövid történetek vannak benne, hamar lehet vele végezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!