Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért olyan bénák a mai...

Dagadozó Agy kérdése:

Miért olyan bénák a mai gyerekkönyvek?

Figyelt kérdés

A legtöbb könyvben bénák a szövegek és a rajzok is. Pl 4 lába van a hangyának. Az elefánt egy gömb, amiből kilóg egy orrmány meg néhány láb. Erőltetettek a rímek, nincs a sztoriknak értelme.

A gyerekekből akarnak idiótát csinálni, vagy a szerzők tényleg ekkora kretének?

2021. máj. 30. 14:26
A kérdező szavazást indított:
A gyerekekből akarnak hülyét csinálni
A szerzők a kretének
30 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
18%
Még mindig inkább ilyenek legyenek, nem mint a régi történetek, amiben megvakítják a csajt aztán folyóba dobják... Meg szétvágják a farkas hasát, telepakolják kővel és összevarrják stb...
2021. máj. 30. 14:30
 2/15 A kérdező kommentje:
Na ez is igaz, de ez másik izgalmas kérdés. Attól meg, hogy nincs benne horror, lehetne 6 lábat rajzolni a hangyának. Mert felnőttként összekeveri majd a majommal, ha a mai gyerekkönyveken múlik.
2021. máj. 30. 14:34
 3/15 anonim ***** válasza:
71%
Nem tudom, mire gondolsz, szerintem kifejezetten jók a mai magyar gyerekkönyvek.
2021. máj. 30. 14:34
 4/15 A kérdező kommentje:

Akkor írj légyszi par címet! 1-3 éves gyerekecskének. Eddig rengeteg ócskaságra akadtam.

Köszi!

2021. máj. 30. 14:39
 5/15 anonim ***** válasza:
78%
Julia Donaldson könyvek jój.
2021. máj. 30. 14:47
 6/15 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet. Nézem is!
2021. máj. 30. 14:50
 7/15 anonim ***** válasza:
91%

3-as vagyok.

Mi ôket szerettjük:

Berg Judit könyvei, sok van neki (Maszat / Sári könyvek pl.)

Marék Veronika - Boribon (régi, de vannak újak is)

Kiss Judit Ágnes - Babaróka könyvek

Varró Zsuzsa - Áfonyka (lehet h idôsebbeknek ajánlják, én már ekkor is olvastam nekik)

Wéber Anikónak is vannak szép meséi ennek a korosztálynak, pl. A kismadár tolla (ez a 3-5-8 perces mesékben van)

Gimesi Dóra - Felhôbárány

Vadadi Andrienn meséit is szokták szeretne, az én fiamnak annyira nem jön be, de attól még nem rossz

Nem tudom, fiùnak vagy lánynak keresel, tényleg sok jó van, elsôre ezek jutottak eszembe

Klasszikusokból is ott van a Mazsola és Tádé vagy Lázár Ervin könyvei

2021. máj. 30. 14:52
 8/15 Derjaderja ***** válasza:
90%
Kippkopp kifejezetten szép. Scolar könyvek.
2021. máj. 30. 15:02
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Van sok jó gyerek könyv csak jól meg kell válogatni mit vesz meg az ember. Netről nem rendelek pl csak olyat amit előtte a könyvtárban meg tudtam nézni és jónak találta, úgy gondoltam érdemes magunknak is beszerezni. Boltban pedig mindig belelapozok, beleolvasok. Ugyan olyan körültekintéssel veszek könyvet a fiamnak mint magambka.
2021. máj. 30. 15:14
 10/15 anonim ***** válasza:
39%
Milliárdan nőttünk fel normálisan a Hófehérkém, 2021-ben mégis szexuális zaklatásnak titulálták, hogy a herceg megcsókolja az alvó nőt. Na, ameddig ez van, ne várj többet.
2021. máj. 30. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!