H&M gyerek ruhái mennyire méret arányossak?
Figyelt kérdés
Leginkább a tescoba,kikbe, pepcoba szoktam venni ruhákat a lányomnak.Ezekhez képest milyen méretezés a h&m-es?2021. máj. 28. 13:05
11/15 anonim válasza:
Én meg pont ezért nem szeretem, a 110-es már kicsi, a 116-os meg nagy rá.
12/15 anonim válasza:
Most átlag 92-es méretet hord a kisfiam. Hm-ből a 86 body még tökéletes, pont passzos csini. Viszont rövid ujjú pólóból vagy nadrágból pont jó a 92-es, max picit lezserebb. Ruhatípus függő is a dolog.
13/15 anonim válasza:
Szeretem, csak nehéz eltalálni. Általánosságban mire szélességében belenőne a kislányom, hosszában rövid lesz. Csak a szűkebb fazonok passzolnak rá. Inkább ducibb babára valók nagyrészt. A fiú ruhák szerintem arányosabbak.
14/15 anonim válasza:
Lányom nem duci hanem vékony és pont ezért áll jól rajta H&M ruhák és 2 évig is tudja hordani a ruha darabokat ,ez nálam jó pont van olyan Pullover ami még mindig jó rá illetve tavaszi esőkabátja is jó még rá .nadrágok csak 1 szezont tudja hordani .
15/15 anonim válasza:
#13 vagyok. Hozzánk képest kb. mindenki ducibb, kislanyom 1,5 évesen még alig 8,5kg, viszont 80centi magas. Úgyhogy biztos függ a testalkattól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!