Állandó sűrű orrváladékozásra valami jó orrcseppet ajánlanátok az orrszívózás mellé?
Semmi baj. :)
Én sokszor a patikában is úgy kérem, hogy a "delfines orrspray". Mindig elfelejtem a nevét.
Remélem még nem vetted meg!
Csak arra jó, hogy benedvesítse a nyálkahártyát, hogy orrszívásnál a baba orra ne sérülhessen.
Nem old semmit a sós víz(mert az van benne, a só tartalma minimális). Homeopata cucc, ráadásul spriccel, a gyerek jobban utálta mint a szívást. Ha benyomod a saját orrodba, hirtelen fellövi a sósvizet, nagyon rossz.
Én is megvettem, egyszer kétszer használtam, nem ért semmit és a gyerek rühellte. A neve is steril tenger(mar franciàul tenger).. tök felesleges és viszonylag drága.
Otrivint vegyél, az a legmagasabb koncentrációjú cucc, és ne sprayt, hanem cseppet. Gyerek feje ágyszéléről lógat, cseppentesz egyet mindkettőbe, maradjon úgy kicsit, ez valóban old, hátra fog folyni, amikor leér a torkába, akkor tudod, hogy jó volt, köhögni fog, keserű cucc.
De tényleg, a meleg a másik, ami hat, a sterimarból a sötétkék és a világoskék is csak nedvesítésre jó, de taknyos orrnál felesleges nedvesíteni, nem sérti fel az orrszívó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!