Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 6 évesed mivel szeret játszani?

6 évesed mivel szeret játszani?

Figyelt kérdés

6 év körüli gyereked mivel szeret még játszani? Főleg olyanok válasza érdekel, ahol nincs tesó.

Igazából én mostanában vettem észre a fiamon, hogy egyre többet unatkozik, a kimondott játékok már nem kötik le. 6 éves lesz.

Nekem szeret segíteni, mosásban és sütésben főleg.

Néha legozik, boltban az újakat megnézni, de már nem mondja, hogy jó lenne, ha vennénk.

Kisautókat gyűjtötte egy időben, de már nem igazán veszi elő őket.

Játszótér sem vonzza már.

Mese nálunk csak este van, kb. félóra. Nem telefonozik.

Nálatok hogy telik egy nap? Mit csinál, csináltok?

2021. máj. 24. 09:34
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Lego az ami egyedül érdekli.

De semmi más nem, hiába a sok játék, vergődik, unatkozik..

2021. máj. 24. 13:44
 2/3 anonim ***** válasza:
76%
Nyáron tölti a 7-et és első osztályos a fiam. Kezdőknek való mesekönyvet is olvas már, de a lego a kedvenc, emellett szeret rajzolni és alkotni (ragaszt, vág, színez), mostanában pedig előkerült a régi Gazdálkodj okosan társasom, ami nagyon tetszik neki. Jó időben viszont alig lehet bent tartani, imád az udvaron, tóparton, erdőben lenni.
2021. máj. 24. 14:36
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
6 éves lányom bár nem egyke, de gyakran nincs itthon a tesója. Ilyenkor szerepjatekozik, alkot (rajzol, vag, ragaszt). Ezeket szereti a tesója nélkül nyugiban csinálni.
2021. máj. 24. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!