Baj, ha egy anya nem vesz mindeféle játékot a gyereknek?
Figyelt kérdés
A barátnőm alig vesz a gyerekének játékokat, pl a kertjükben egyetlen gyerek játék sincs. Nekünk van hinta, csúszda, homokozó stb, nekik semmi. Járnak játszótérre rendszeresen, ott szokott ilyeneket használni meg a bölcsődében. Kirándulni szoktak vele sokat. Ha nem tudnád hogy gyerek van, a kertből nem derülne ki annyira nincs nyoma. Plüssei is alig vannak, 5-6 darab max vagy annyi se. Könyvei vannak mondjuk sok, azt nem sajnálja tőle, azokat szokott venni neki könyvek meg színezők. Nincs futóbiciklije meg semmi ilyenje, egy db motorja van, amivel néha mennek, inkább sétálni hordja vagy bicikli hátsó ülésben megy vele bicajozni, de nincsenek ilyen saját járgányai. A szobájában is töredéke játék van, mint az összes többi kisgyerekes ismerősnél. Van egy két játékhangszere, logikai játéka, meg pár dolog még aztán ennyi. Kislány de egy darab babája sincs, nincsenek öltöztetős játékai meg semmi. Még nagyon gyurmázni se szoktak, azt se vesz neki mert azzal csak koszol azt mondja. Tv-t sokat néz a gyerek. Csak nekem fura ez? Azt mondja neki a játékok lomok. De hogy lehet ilyen egy gyerekkel?2021. máj. 23. 15:38
21/21 anonim válasza:
Szeretném én is így nevelni egyszer a gyermekemet. Én sem támogatom a tévét, de egyébként jó olvasni, hogy ilyen is van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!