Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisgyerek mellett milyen...

Kisgyerek mellett milyen zenét hallgatok az autóban?

Figyelt kérdés

Nálunk a 2 éves mellett mindig a szokásos zene megy, amiket hallgatunk. Marilyn Manson, Linkin Park, NWA meg egyéb gangsta rap zenék stb.

Ti mit hallgattok autóban gyerek mellett? Gondolom nem megy ott is Kalap Jakab vagy igen, csak mi vagyunk ilyen gyökerek?

2021. máj. 23. 14:47
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
#20 és az én válaszom (#9) miért lett lepontozva? Mert szeretem a klasszikus zenét és néha azt hallgat a gyerek? Eleve egy ilyen kérdésnél mégis mi ez a pontozósdi, egyéni válaszok vannak, egyéni ízlések, itt nincs jó vagy rossz válasz.
2021. máj. 23. 19:05
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Párom metálos, én rocker voltam gimisként, ez ma is meghatározó az ízlésünkben, szóval általában azt, vagy goát. Néha ránk jön a kultúra, erre a célra van egy komolyzenei válogatás is a kocsiban. Én Beethoven és Chopin párti vagyok, párom Vivaldi és Prokofiev. Emellett néha befigyel musical, de akkor mi is énekelünk, mert mindkettőnknek hobbija. Otthon filmzenéket szoktam leginkább berakni (Ghibli zenék, Disney, John Williams, Hans Zimmer főleg) Eddig nem volt panasz a gyerek részéről, bár még nem tud beszélni. :)
2021. máj. 23. 19:23
 23/27 anonim ***** válasza:
75%
Hardstyle zenéket hallgatunk, vagy valami trance válogatást.
2021. máj. 23. 19:54
 24/27 anonim ***** válasza:
56%
Azt, amit amúgy is. Nem változtattam semmit ezen, a gyerekeknek szóló zenéktől rendesen rosszul vagyok.
2021. máj. 23. 21:49
 25/27 anonim ***** válasza:
69%

Én vagyok az egyetlen aki nem hallgat kocsiban zenét gyerekkel?

Folyamatosan ketten dumalnak nekem hatulrol, így is elég nehéz koncentralni az útra, nemhogy ha még zene is megy amit probalnanak tulkiabalni. Meg én szeretem hallani a kocsit meg a forgalmat magam körül. Amúgy ha hallgatnek, biztos nem lenne miattuk külön gyerekzene. Hallgatnank ami a rádióban szól. :)

2021. máj. 23. 21:58
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Én azt amit a gyerekek kérnek, általában Petőfi, Rádió 1, Kalasszik rádió, mostanában ráálltak a Retró rádióra. Van egy Manu Chao cédénk, azt is imádják és egy német hangos mese cédénk. Ezek :)
2021. máj. 23. 23:01
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Mindenfélét, ami eszembe jut, ahogy itthon is. Simán elfér egymás mellett nálam a Hétköznapi Csalódások, Bonnie Tyler, Bikini, Metallica, Red Hot Chili Peppers, Boy George, és a The Andrew Sisters, vagy akármi más, széles a paletta, a 40-es évektől napjainkig mindenféle szokott szólni. Az ötévesem a Tankcsapdáért van oda, a 13 éves Queent szokott kérni.

Mondjuk a csúnya szavakra él a cenzúra, ha ők is hallják (főleg a kicsi), ami olyan, azt átléptetem.

2021. máj. 24. 22:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!