Több kisgyerek mellett ti hogy dolgoztok?
21 hónap van a gyerekeink között, olyanok, mint az ikrek. Anno egyszerre kerültek közösségbe, a fiam az ovit kezdte, a kislányom a bölcsit. A lakásunk és a munkahelyem Budapest két átellenes csücskében volt, éppen ezért kizárt volt a lakásunk közelében lévő intézményekbe íratni Őket. Ezért maradt a munkahelyem melletti ovi, bölcsi. Igaz, hogy autóztunk reggel, este egy órát, de legalább nem kellett hajnalban beadnom Őket, hogy beérjek dolgozni, és nem Ők voltak délután az utolsók.
Reggel 8 órára jártam dolgozni, tehát fél 8 után bevittem Őket, délután negyed 5-kor pedig már ott is voltam Értük. 8-4 között dolgoztam 8 órában. Nyilván nem volt egy leányálom az ingázás, de ez volt a jobb megoldás, így reggel együtt voltunk a kocsiban, délután pedig hamar össze tudtam szedni Őket.
A betegségekről: a mamák próbálkoztak segíteni, de anyósom vidéken lakik, anyukám pedig egyensúlyozni próbált az unokák között (nem csak nekem vannak gyerekeim a családban), szval valójában nekem és a férjemnek kellett megoldanunk. Sokat voltak betegek, de összetehetem a két kezem: abszolút családbarát munkahelyem van. Rengeteget hiányoztam, volt, hogy dohogott a főnököm, de úgy igazából elfogadta a helyzetet. A sok betegeakedés pedig nagycsoportra megszűnt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!