Milyen a munkaidőtök kisgyerek mellett?
7-től 15-ig vagyok bent, reggel a férjem viszi a gyereket, délután én megyek. Kényelmes, kiszámítható.
Lenne lehetőségem több pénzért dolgozni 8-18-ig, hétvégén nem kell menni.
Mondjuk minden második héten este járnék haza, délelőtt pedig otthon ülnék.
Ez így nem tűnik túl kecsegtetőnek, de jó lenne váltani a pénz miatt... :/
en 7:45-14:05 ig dolgozom.
igy a gyereket sem kell olyan koran levinnem bolcsibe ha apja nappalos,es delutan is idoben odaerek ertek.
plusz meg itthonra is marad energiam a dolgaimra.
nagyon keves ilyen munkahely van,szerencses vagyok,hogy talaltam.
a fizu eleg keves,de nem is azert jarok,szerencsere nem azon mulik a megelhetesunk.de mar 3,5 evet itthon voltam,es nem tudtam magammal mar mit kezdeni.
8-16:30 ig dolgozom, hétvégén nem.
30 percet vezetek még hazáig,a gyerekeket reggel én viszem, 2-őt 1-et az apjuk. Haza vinni nem tudjuk őket,azt fizetett segítség teszi meg.
Jó a pénzem de sokat adnék érte ha úgy dolgozhatnék mint te.
Sokkal több kiadás,ha valakinek hordania kell őket,az elvesztegetett idöről nem is beszélve.
Én össze-vissza.
Van olyan,hogy 4től 13:00-ig,van olyan,hogy 13:00-tól este 11ig,de nem tudhatod előre,lehet,hogy másnap hajnal 1.Ez a ritkább.
Van,hogy 5re megyek és 20:00-is dolgozik,van,hogy 10től másnap hajnalig és ugyanazon a napon déltől este 10ig ismét megyek.
Gyakorlatilag van,hogy hajnal 1:30-kor kelek,van,hogy hajnal 2-kor érek haza
Havi 19-23 nap,plusz napi min.2 óra utazás.
4 éves a gyerkőc,gyerek előtt is ilyesmi volt és 1 éves kora óta dolgozom.
Havi egy hétvége szabad,néha van 2 pihenőm egyben.Akkor próbálom utolérni magam és a gyerekekkel is foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!