Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisgyerek mellett milyen...

Kisgyerek mellett milyen zenét hallgatok az autóban?

Figyelt kérdés

Nálunk a 2 éves mellett mindig a szokásos zene megy, amiket hallgatunk. Marilyn Manson, Linkin Park, NWA meg egyéb gangsta rap zenék stb.

Ti mit hallgattok autóban gyerek mellett? Gondolom nem megy ott is Kalap Jakab vagy igen, csak mi vagyunk ilyen gyökerek?

2021. máj. 23. 14:47
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
51%

Bármit mi is, hasonlókat mint ti. Rammstein pl, még Cannibal Corpse-ot is, bár volt már olyan, hogy az "üvöltő" Cannibal Corpse mellett kötöttem ki a kislányt és furán nézett valami nyanya rám :D

Ja meg Shawn Mendest szoktunk még sokat vele.

2021. máj. 23. 15:22
 12/27 A kérdező kommentje:
Ez tetszik előző, CannibalCorpse meg Shawn Mendes xD De értem, nálunk is széles a paletta.
2021. máj. 23. 15:24
 13/27 anonim ***** válasza:
85%

Hangulat függő. Retro Rádió, válogatás pendriverol (indie, depeche Mode, Franz Ferdinand, kaukázus, Republic,meg hasonlók) vagy van gyerek dalok CD is a kocsiban (olykor egész terápiás az a part alattot énekelni, főleg ha nyekereg a gyerek)

Havasi Balázst is szeretjük még, de azt általában akkor szoktam amikor egyedül megyek hosszabb útra

2021. máj. 23. 15:36
 14/27 anonim ***** válasza:
57%
Rammsteint. Olyan 4-5 album van bent az autóban, ha hosszú útra megyünk, sokáig kitart. A nagyobbik lányom 3 éves, néhánynak tudja a refrénjét és közben énekli is. A kisebbik még csak 2 hónapos, ő még egyelőre nem véleményezte a dalokat.
2021. máj. 23. 15:49
 15/27 anonim ***** válasza:
52%
Aki lepontozta a válaszokat remélem nem hallgat mást csak Tompetit meg Alma együttes...
2021. máj. 23. 16:04
 16/27 anonim ***** válasza:
64%
Queent mi is. Azert metalt nem hallgattatnek vele
2021. máj. 23. 16:11
 17/27 anonim ***** válasza:
64%

Five finger death punch

Manson

System

Linkin Park

Metalica

Depresszió

Road

Tankcsapda

Nickel Back

Most ezekből van válogatás a kocsiban.

Itthon is ez szokott menni ha főzök, vagy musicalek (mozart, istván a király, vámpírok bálja)

Az 5 éves lányom már szépen énekelni is tudja, az 1 éveseimnek is ez a természetes.

2021. máj. 23. 16:38
 18/27 anonim ***** válasza:
70%

Autóban csak a telefonomról szól zene.

Én magamnak Quimby-t, Republicot, Csík zenekart vagy Stinget kapcsolok, esetleg Kispál és a Borzot.

Előfordul komolyzene is.

Ha a lányom kéri (5 éves), van a telefonon Vidám Manók meg Alma zenekar is.

Jelenleg ennyi zeném van. Szoktam cserélgetni, mikor mit másolok fel.

2021. máj. 23. 17:47
 19/27 anonim ***** válasza:
68%
Látom som az alter ellenes :D Jujjujjj rossz csúnya rock :D
2021. máj. 23. 18:29
 20/27 anonim ***** válasza:
51%

Most a 18as válaszom miért van lepontozva? Mert igényes zenét hallgat a gyerek?

Sajnos hall elég cigányzenét meg mulatóst a játszótéren... :(

2021. máj. 23. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!