Hassználtok/használtatok borostyán nyakláncot? Meddig?
Most nem az érdekel, hogy hatásos vagy se, mert valakinek bevállt, valakinek nem.
Csak kíváncsi vagyok, kinek mi a tapasztalata.
Csak ŐSZINTÉN a szavazásnál!!!!Csak az szavazzon aki próbálta is!!!
“nem az érdekel, hogy hatásos vagy se, mert valakinek bevállt, valakinek nem”
Nem, senkinek nem vált be, mert egy potenciáliasan életveszélyes nyaklánc nem tud hatásos lenni!
Aki szerint meg igen, az belemagyarázza, pedig a nyaklánc nélkül is ugyanaz a forgatókönyv játszódott volna le, csak az ilyen ostobaságra fogékonyaknak muszáj valamivel megmagyarázni, hogy miért csinálnak baromságokat.
Én ezt egyenesen büntetném, az autós fejpánttal együtt, ami szintén életveszélyes...
Fiam kapott a nagymamától, első fotózáson rajta volt és ennyi.
Nem hittem benne
Kérdező, több országban betiltották a borostyán nyakláncot, mert a hatékonyságát még egyetlen kutatás sem bizonyította, ellenben történtek balesetek.
Sok gyártó pedig igenis hülye, mert csak az érdekli, hogy a pénztárcája dagadjon, az nem, hogy a termékével embereket veszélyeztet.
Ja és szerinted aki kínai utánzatot árul, az azt fogja mondani a szülőnek, hogy ezt ne vegye meg, mert bóvli, keressen egy rendeset?
Nyilván a saját termékét akarja eladni.
Ezért mondtam az nem borostyán, hanem rendes és szerintem tök menő. 4 évesen szerintem már lehet.
Amúgy az egyik ismerősöm a 0.5-1 évre is rárakta a borostyánt....tehát ő megtette, én meg kérdezek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!