Borostyán nyakláncból a nyers típusút használtátok?
Én most rendeltem meg, akárhol néztem mindenhol úgy láttam, hogy valamivel felületkezelve van, hogy ne csikarjon. Én hiszek benne, hogy segíthet és úgy gondolom, ha a megfelelő méret van kiválasztva nem fulladhat meg tőle a baba. Különben nem lenne engedélyezve!!
Remélem nektek is beválik!
Gömbölyítettet. Lehet drágább, de biztonságosabb, nem vágta és nem sértette meg a baba nyakát.
Az hülyeség, hogy emiatt meg fog fulladni. Akkor a lányom sem élne már, mert éjjel-nappal rajta van immár 19 hónapja.
Ne legyen se túl hosszú, sem pedig túl szoros. Ha hosszú akkor tekeredik és az nem jó. A szoros egyértelmű.
Egyébként amikor elhagyta az előzőt és egy hónapig nem volt a nyakán iszonyúan szenvedett a fogzástól. Amikor rajta van sokkal könnyebben viseli.
Az első hozzászóló talán nem hisz a gyógyító ásványokban stb. de talán azt sem tudja, hogy a gyógyszerek jó része is természetes alapanyagok és hatásaik megfigyelésén alapulnak.
Jó hogy nem boszorkányságot kiált :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!