Hassználtok/használtatok borostyán nyakláncot? Meddig?
Most nem az érdekel, hogy hatásos vagy se, mert valakinek bevállt, valakinek nem.
Csak kíváncsi vagyok, kinek mi a tapasztalata.
Csak ŐSZINTÉN a szavazásnál!!!!Csak az szavazzon aki próbálta is!!!
Azt hittem ez a futottak még kategória, 90es években volt divat, azóta már annyi szaklapban írták, hogy nem segít ellenben veszélyes. És még butan is néz ki egy babán. Van gyerek akinek meg se kottyan a fogzás, van akinek meg semmi nem segít csak az idő. Ezzel együtt semmit nem alszik anyuka éjszaka és teljes kimerültségében elhiszi, hogy pár kő majd segít. Ha valamire jók is a kövek, egy természetes folyamat okozta fájdalmat és nyűgösséget nem tudnak orvosolni.
Szedd össze magad és bird ki a nehézségeket és ne aggass a gyerekekre vélt hókuszpókuszokat csak mert képtelen vagy felvállalni a nehezségeket. Mi is megszívtuk, nem aludtam évekig, de már elmúlt. Ha utolsó héten veszek borostyánt, most azt írnám hogy használt?
Kaptam is egy üzenetet (4-es vagyok):
Te noormális vagy? Ahogy látom nem!
Kérdezni nem szabad?
Egyik mellett se foglaltam állást, de te megkapod a pirosat, mert le is írtam a károgók nem vagyok kíváncsi, na pá
:D
Senkinek nem hatott,mert egy hatalmas ordas kamu amellett életveszélyes.
A boltban kapható borostyán mind gyárilag előállított mű. Nincs semmiféle illóanyag benne meg hasonló baromság. Ellenben simán megfulladhat a gyerek tőle. Nem mellesleg csak guglizz rá hány gyereket vágott meg ez a szar.
Normális épeszű ember nem dől be ennek. Ha van egy kis sünivaló logikád.. Gondold már végig ugyan milyen mehanizmusnak kellene érvényesülnie?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!