Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha beteg a gyerek, akkor ki...

Ha beteg a gyerek, akkor ki marad vele otthon?

Figyelt kérdés
2021. máj. 17. 21:43
A kérdező szavazást indított:
Anya
Apa
Nagyszülő
Fizetett segítség, egyéb rokon
36 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
98%
Aki tud .
2021. máj. 17. 22:20
 2/9 anonim ***** válasza:
54%
Az esetek nagy többségében mindig a nők. Ezért értéktelenebbek a munkaerő piacon a nők, kiváltképp a kisgyerekes nők.
2021. máj. 17. 22:25
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Változó.
2021. máj. 17. 22:54
 4/9 anonim ***** válasza:
77%
Amíg bölcsis volt csak én,anya esetleg nagymama. Mióta nincs pelus, hiszti és a férjem is jobban bír vele azóta pl jobb szeret ő velemaradni. :)
2021. máj. 17. 23:44
 5/9 anonim ***** válasza:
26%

Hány éves gyerekről beszélünk?

Egy bölcsődésel óvodásal anya,iskolás apa,anya ,vagy senki.

2021. máj. 18. 05:25
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudok csak egyet választani, nálunk felvaltva a férjem és én, de néha anyósom is besegít (csak neki ahhoz baromi korán kell kelni, hogy ideérjen és mi is el tudjunk indulni dolgozni időben, ezért ezt ritkán kérjük tőle).
2021. máj. 18. 08:47
 7/9 anonim ***** válasza:
Nálunk racionálisan, akinek kevesebb a fizuja és kisebb a kiesés ezáltal. Mert ugye szabit kiiratni előre kell nem hirtelen betegségre így az nem játszik. Szóval ez azt jelenti: anya azaz én 😀
2021. máj. 18. 15:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Amíg kisebb volt (8-9 éves koráig) megosztották Apával. Az első 2-3 kritikusabb napon én, a többin ő. Szerencsére nem beteges típus. Aztán jött a pandémia. Bármilyen furcsa - az online oktatást kivéve - egyszer volt itthon. Kicsit megfázott. Kicsit túltolták a hógolyózást... Máskor ezzel mehetett suliba. Most úgy oldottuk meg az itthonmaradását, hogy 1. 11 évesen már van telefonja, amin fel tud hívni, 2. szerencsére a szomszédban van a munkahelyem.
2021. máj. 19. 06:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem a férjem egyetemen tanít, csak akkor kell bemennie, ha épp órát tart. Én meg a munkám nagy részét el tudom otthonról végezni. Szóval mi valószínűleg váltani fogjuk egymást (most vagyok terhes, így tapasztalatunk még nincs). Szükség esetén pedig elérhető a nyugdíjas nagymama.
2021. máj. 20. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!