Ha beteg a gyerek, akkor ki marad vele otthon?
Figyelt kérdés
2021. máj. 17. 21:43
A kérdező szavazást indított:
Anya
Apa
Nagyszülő
Fizetett segítség, egyéb rokon
36 szavazat
2/9 anonim válasza:
Az esetek nagy többségében mindig a nők. Ezért értéktelenebbek a munkaerő piacon a nők, kiváltképp a kisgyerekes nők.
4/9 anonim válasza:
Amíg bölcsis volt csak én,anya esetleg nagymama. Mióta nincs pelus, hiszti és a férjem is jobban bír vele azóta pl jobb szeret ő velemaradni. :)
5/9 anonim válasza:
Hány éves gyerekről beszélünk?
Egy bölcsődésel óvodásal anya,iskolás apa,anya ,vagy senki.
6/9 anonim válasza:
Nem tudok csak egyet választani, nálunk felvaltva a férjem és én, de néha anyósom is besegít (csak neki ahhoz baromi korán kell kelni, hogy ideérjen és mi is el tudjunk indulni dolgozni időben, ezért ezt ritkán kérjük tőle).
7/9 anonim válasza:
Nálunk racionálisan, akinek kevesebb a fizuja és kisebb a kiesés ezáltal. Mert ugye szabit kiiratni előre kell nem hirtelen betegségre így az nem játszik. Szóval ez azt jelenti: anya azaz én 😀
8/9 anonim válasza:
Amíg kisebb volt (8-9 éves koráig) megosztották Apával. Az első 2-3 kritikusabb napon én, a többin ő. Szerencsére nem beteges típus. Aztán jött a pandémia. Bármilyen furcsa - az online oktatást kivéve - egyszer volt itthon. Kicsit megfázott. Kicsit túltolták a hógolyózást... Máskor ezzel mehetett suliba. Most úgy oldottuk meg az itthonmaradását, hogy 1. 11 évesen már van telefonja, amin fel tud hívni, 2. szerencsére a szomszédban van a munkahelyem.
9/9 anonim válasza:
Nekem a férjem egyetemen tanít, csak akkor kell bemennie, ha épp órát tart. Én meg a munkám nagy részét el tudom otthonról végezni. Szóval mi valószínűleg váltani fogjuk egymást (most vagyok terhes, így tapasztalatunk még nincs). Szükség esetén pedig elérhető a nyugdíjas nagymama.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!