Játszótér? Hány éves korig?
Átlagosan hány éves korig érdekli a gyerekeket a játszótér? Kinek mi a tapasztalat?
Tudom, hogy több féleképp lehet játszani, de főként az érdekel, amikor még a homokozó, csúszda, hinta… stb. volt az “első”, nem a labdázás pl.
Sziasztok!
Koszonom a valaszokat.
A kerdest azert tettem fel, mert a fiammal mi szivesen jarunk jatszoterre es o szeret is jatszani az ottani jatekokkal, homokozoban epit, domper, traktor stb… 6 eves lesz ev vegen.
De pajtast nem talalunk hozza, mindenki hoz tollast, biciklit stb. es inkább azokkal jatszanak, vagy fociznak.
Fiam meg hivja oket homokozni, vagy ilyen nagy maszokakra, de senkit nem erdekel… azt mondják az uncsi:) oviban is ez van, kint az udvaron fogocskaznak, bujocskaznak vagy egyeb jatekokat valasztanak. Fiam pl imád szerepjátékozni is (pl. vezetik a hajót, vki vizbe esik meg kell menteni, vagy elkerulni a vihart… jo mozgos, rohangalos jatek).
Olyan helyen lakunk, ahol egy csomó játszótér van a közelben (és nem is gagyik), tehát lehet válogatni. Sok a panel lakás is, rengeteg kisgyerek es meg sem…
Ezert kerdeztem, hogy ki hogyan latja ezt, megfordult a fejemben, hogy esetleg tul nagyok hozza csak az en gyerekem kicsit lemaradt ilyen teren.. sok baratja van amugy, csatlakozni is szokott hozzajuk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!