Játszótér? Hány éves korig?
Átlagosan hány éves korig érdekli a gyerekeket a játszótér? Kinek mi a tapasztalat?
Tudom, hogy több féleképp lehet játszani, de főként az érdekel, amikor még a homokozó, csúszda, hinta… stb. volt az “első”, nem a labdázás pl.
Én még gimis koromban is jártam a barátaimmal játszóra. Mondjuk nem voltunk épp józanok és este is volt, de a miénk volt az egész placc, kibróbáltuk az összes mászókát :)
Viccet félretéve, szerintem maximum olyan 12-13 éves korig szeretik a gyerekek a játszóteret rendeltetés szerűen használni, utána inkább “bandázni” járnak oda suli után, mert már nagynak érzik magukat a játszáshoz.
6 èvesen meg nagyon szeret jàtszòterezni a gyerekem. Ismerős csalàdbòl a 10 èves nagy màr nem szívesen jön ki a testvèreivel jàtszòtèrre.
Tizenèves gyerekek bandàzni szoktak, gyakran làtom őket csapatban a környèkbeli jàtszótereken.
Nekem a nagy kb 8 éves koráig járt le, homokozni ovi óta nem homokozott, pedig az oviban imádta az utolsó napig, azóta meg egyáltalán nem. Hintazni sokáig szeretett. 8 éves kora után is még jártunk, de akkor már inkább tollasozni, néha bicajozott a többi gyerekkel, de annyira ő sose volt oda igazán a játszótérért.
Az öccse még csak öt éves most, hát ő még imádja az egészet :)
(Én nem annyira)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!