Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Játszótér? Hány éves korig?

Játszótér? Hány éves korig?

Figyelt kérdés

Átlagosan hány éves korig érdekli a gyerekeket a játszótér? Kinek mi a tapasztalat?

Tudom, hogy több féleképp lehet játszani, de főként az érdekel, amikor még a homokozó, csúszda, hinta… stb. volt az “első”, nem a labdázás pl.

2021. máj. 14. 15:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
7 évesem még most is hintázik szívesen, illetve csúszdán már visszafelé mászik lelkesen.
2021. máj. 14. 16:03
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
A 9 évesem még szeret játszani, a 12 éves is kijön, és akrobatamutatványokat tol a rudakon.
2021. máj. 14. 16:11
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha 28 évesen lehetne, még ma is járnék :D egyébként gyerektől függ. Van, akit jobban érdekel a hintázás/mászóka mint a labda. Meg ugyebár függ az adott játszótér kínálatától is. Meg a baráti társaságától.
2021. máj. 14. 16:15
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Én még gimis koromban is jártam a barátaimmal játszóra. Mondjuk nem voltunk épp józanok és este is volt, de a miénk volt az egész placc, kibróbáltuk az összes mászókát :)

Viccet félretéve, szerintem maximum olyan 12-13 éves korig szeretik a gyerekek a játszóteret rendeltetés szerűen használni, utána inkább “bandázni” járnak oda suli után, mert már nagynak érzik magukat a játszáshoz.

2021. máj. 14. 16:23
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha van megfelelő társasága, akkor szinte akármeddig. :) De 11-12 évesen már inkább csak a barátaival megy ki, aztán szép lassan mindenki leszokik róla, pedig legbelül mind szívesen játszanánk egyet néha. :)
2021. máj. 14. 16:29
 6/12 anonim ***** válasza:
86%

6 èvesen meg nagyon szeret jàtszòterezni a gyerekem. Ismerős csalàdbòl a 10 èves nagy màr nem szívesen jön ki a testvèreivel jàtszòtèrre.

Tizenèves gyerekek bandàzni szoktak, gyakran làtom őket csapatban a környèkbeli jàtszótereken.

2021. máj. 14. 17:15
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a nagy kb 8 éves koráig járt le, homokozni ovi óta nem homokozott, pedig az oviban imádta az utolsó napig, azóta meg egyáltalán nem. Hintazni sokáig szeretett. 8 éves kora után is még jártunk, de akkor már inkább tollasozni, néha bicajozott a többi gyerekkel, de annyira ő sose volt oda igazán a játszótérért.

Az öccse még csak öt éves most, hát ő még imádja az egészet :)

(Én nem annyira)

2021. máj. 14. 20:11
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
9 éves korában még járt velem, 10 évesen már csak barátokkal. Most 15 éves, de most is kijárnak olyan helyekre, ahol lehet kosarazni és gördeszkázni is.
2021. máj. 14. 22:19
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
11 év lányom ha kirándulunk és közbe találunk egy új játszóteret akkor elvan ott egy darabig .
2021. máj. 15. 05:37
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
12.
2021. máj. 15. 19:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!