Mi értelme van annak, hogy a szülő egy kisgyereket közösségi oldalon köszönt fel születésnapjára és névnapjára mindenféle idézettel, mikor szegény gyerek nem is használ még ilyen oldalakat, és pláne olvasni sem tud?
Köszönöm szépen a válaszokat és a szavazatokat! 😊
#11, speciel én azért vagyok fent, hogy bármikor kapcsolatba tudjak lépni bármelyik ismerősömmel, rokonommal, főleg megkönnyíti a dolgom, ha valaki külföldön van.
De az ilyen feltűnés-mániásokon csak nevetni tudok, meg szerintem sokan mások is. 😂😅 épp azért se lájkolok nekik semmit. Bár ha reagálnék, esetleg a "Vicces"-re kéne rá nyomni, mert tényleg az. 😂
#11 kovetek par szamomra erdekes oldalt, szemelyt, hirpprtalt. Evente 1 foto boven kielegit masok eleterol h mennyit nott a gyereke, o h nez ki.
En speciel semmit nem posztolok, profilkepet sem cserelek evente, amit megosztok a falamon, azt csak en lathatom es rendszerint azert teszem, mert epp nincs idom elolvasni es igy konnyebb visszakeresni. Ilyen is van.
Mi ertelme a kismama szexi fehernemuben kepeknek?:)
Nincs élete, otthon unatkozik minden nap egyforma....
Akik ilyeneket kiírnak, az nekem külön kategória.....
Nekem az anyukám szokott kiírni facebookra köszöntést a születésnapomra.
A 30 éves gyereke vagyok, és nem vagyok fent facebookon....úgy érzem, abszolút nem nekem szól a ~szeretlek kislányom etc~.
Pont az ilyen látszatélet miatt nem vagyok egyébként nagyon régóta a közösségi felületeken.
Ennek így semmi. Azt megértem, amikor kiteszik a gyerek szülinapi képet "Pistike 1 éves" szöveg kíséretbében, mert az egyértelmű, hogy a világgal akarják tudatni, és nem is hiszem, hgy ezzel baj lenne, a közösségi oldalakat erre találták ki. De a "De szeretlek, édes kisfiam", ennek valóban nem sok értelme van.
Kedvencem az az ismerősöm volt, aki Angliában él, a lányát nem tanította meg magyarul, (és erre baromi büszke), de azt kiírta a Facebookra, hogy "Annyira szeretlek kislányom, bearanyozod a napjaimat" - természetesen magyarul, így mindenki értette, csak a célszemély nem. Ennek így rengeteg értelme van, tényleg.
#18, egyetértek veled, valóban nincs azzal gond ha feltölt 1-2 képet hogy "1 éves lett"...
De az nevetséges, hogy a szülő facebook posztban köszöntgeti a gyerekét, pontosabban csak a látszat kedvéért.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!