Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi értelme van annak, hogy a...

Mi értelme van annak, hogy a szülő egy kisgyereket közösségi oldalon köszönt fel születésnapjára és névnapjára mindenféle idézettel, mikor szegény gyerek nem is használ még ilyen oldalakat, és pláne olvasni sem tud?

Figyelt kérdés

2021. máj. 3. 21:03
A kérdező szavazást indított:
Semmi értelme nincs.
Csak azért csinálják, hogy mások írjanak hozzászólás, üzenetet.
Én is csinálom ezt, így normális dolog.
113 szavazat
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
90%

Semmi az égvilágon. Az egész a szülő önmutogatása.

"Csak azért csinálják, hogy mások írjanak hozzászólást, üzenetet." - Amit értelemszerűen szintén nem tud a gyerek elolvasni, csak a szülő.

Ez az egész a legkevésbé sem a gyerekről szól.

2021. máj. 3. 21:06
 2/25 anonim ***** válasza:
79%

Azt akarja, hogy mindenki lássa, hogy neki már van gyereke, ergo letett valamit az asztalra és ezért értékesebb, mint mások és hogy a többiek irigykedjenek a klassz és boldog életére.

Nyilván nem a gyereknek szól a dolog.

2021. máj. 3. 21:07
 3/25 anonim ***** válasza:
87%

Mi ertelme van a nagymamat ott koszonteni v meghalt rokonnak irni? Mi ertelme anyukakrol anyak napjan posztolni,ismerosoknek is meg van a sajatja...? Az is szemelytelen. Mi ertelme a boldog nevnapot a Timeaknak posztoknak? Van meg sok millio megmagyarazhatatlan fb dolog. Ez a gyerekes csak egy kozuluk.

Az emberek az otthon meg nem kapott figyelmet fbon akarjak kicsikarni.

2021. máj. 3. 21:16
 4/25 anonim válasza:
88%

A minap én is ezen gondolkodtam :D

Én sem értem mi értelme,nekem is van 2 gyerekem,de én személyesen köszöntöm őket,nem szoktam a facebookon.

2021. máj. 3. 21:17
 5/25 anonim ***** válasza:
90%
Feltunesi viszketegseg.
2021. máj. 3. 21:21
 6/25 anonim ***** válasza:
84%

Na ezt én sem értettem soha, mondjuk facebookom sincs, de ha lenne sem csinálnám.

Ekkora hülyeséget, férjem oldalát ha megnézem , és meglátok egy ilyet csak nevetni tudok rajta.

2021. máj. 3. 21:38
 7/25 anonim ***** válasza:
81%
Csak kirakja, hogy mások tudjak a gyerekének szulinapja van, büszke rá, ilyenek. Ha innen nézed tulajdonképpen mi értelme van az egész közösségi médiának? A: megmutathatod másoknak, ami veled történik B: semmi 🤷🏼‍♀️
2021. máj. 3. 21:39
 8/25 anonim ***** válasza:
29%

2021. máj. 3. 21:41
 9/25 anonim ***** válasza:
85%
Önfényezés, a gyerek álcája mögé bújtatva. Gyakorlatilag nettó egosimogatás, hogy felnőtt "jajj olyan csodálatos szülő vagy" véleményeket kapjon, mert máskülönben nem kap visszaigazolást hogy az élete egyéb részei rendben vannak. A gyereknek nincs rá szüksége, ergo nem róla szól.
2021. máj. 3. 22:06
 10/25 anonim ***** válasza:
83%

Nekem az is a kedvencem mikor a feleség ír ki ilyet a férjnek, gecó ott fekszik melletted mond a képébe vazeg😤😤

Nem olyannak szól akinek külföldön van, de mondjuk kamerán keresztül az is személyesebb mint facon kiírogatni.

Jaj meg a karácsonyi, húsvéti menü komolyan megfordul a fejemben mikor már a 100.kép van fent, hogy én másnap a végterméket fotózom le 😁😁

2021. máj. 3. 22:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!