Melyik ismerős vagy rokongyereket nevelnéd fel ha muszály lenne?
A mi családunkban rajtam kívül senkinek nincs (és meddőség miatt nem is lesz) gyereke. Úgyhogy ilyen eset nem történhet.
A kisgyerekes baratoknal szerencsére mindenhol élnek a nagyszülők, nyilván ők vennék magukhoz és nem én, egy mezei barát/ismerős.
Ha bármi miatt úgy hozná az élet, 1 gyereket még el tudnánk vállalni anyagilag. De hogy lelkileg, család szinten hogy birnank azt nem tudom.
Másvalaki írta:
"nem akarom, hogy meghaljon a tesóm. Tényleg elég bugyuta kérdés."
Komolyabb szinten megbetegedett felnőttnek a gyerekét meg lehet menteni szociális intézményektől, amennyiben rokon elvállalja a nevelését.
Sőt, lemondott gyereket is lehet nevelni! A "kedves" rokon, példának okáért, sz@rik a saját gyerekére.
AZ ÉN KÖRNYEZETEMBEN SAJNOS megtörtént!
Az unokahúgommal törődtem, legalábbis nyaranta, amikor tudtam vele találkozni (távolság miatt nem sűrűbben). Az apja (rokonom) sz@rt rá, alig látta élete során...
Valaki írta:
"Én gondozónő vagyok nevelek ott elég gyereket, kb más gyerekét látni sem szeretném, van egy 2 évesem és ha jönne a tesó jó lenne, de mindenki nevelje a sajátját."
Akkor minek lettél gondozónő??
Kérdező írta:
"szintén nem szeretem,csunya is"
A szeretet azon múlik számodra, hogy szép-e a gyerek, vagy csúnya?? Ha csúnya, akkor biztosan nem nevelnéd...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!