Mivel szoktátok megnyugtatni a babátok ha fél az orvosnál meg idegen helyeken,vagy idegen emberektől?
Kislányom 15 hónapos,épp ma kapta meg az MMR oltást
Katasztrófa
Már a lépcsőn elkezd szipogni,mikor felérünk,hallja,hogy sír a többi baba,gyermek...és kész,vége
Csak sír,csak sír,nem tudom egyszerűen megnyugtatni,nem tudom elterelni a figyelmét
Mérlegeléstől is fél,de mikor lefektetem,hogy megnézzék hány cm akkor már szinte torka szakadtából üvöltve sír
Olyankor várunk egy picit,és behivnak
Doktornő nem tudja meghallgatni a tüdejét,a kis szivét mert nem engedi,ellöki doktornő kezét
És jön az oltás,kezét lábát lefogni,és öltözés végéig sír
Mikor már ráadtam a ruhát,abbahagyja,és mosolyogni kezd a védőnőre,sőt integetett a dokinőnek
Épp beszéltük,hogy tudják,hogy mi következik
Félek már előre a 16 hónapos oltás végett,és lesz még egy oltás 18 hónaposan
Alapjáraton nagyon nyugodt,kiegyensúlyozott kislány,barátságos,mindenkinek integet,puszit dob
Ez van,el kell fogadni,hogy ők ilyenek,nekünk meg higgadtnak kell maradni,mert csak mi ránk számíthatnak
bit PONT ly/3xu5OXy
bit PONT ly/3vpENTq
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!