Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mivel szoktátok megnyugtatni...

Mivel szoktátok megnyugtatni a babátok ha fél az orvosnál meg idegen helyeken,vagy idegen emberektől?

Figyelt kérdés
13 hónapos fiam nem lehet megnyugtatni ha meglátja a rendelőkey s maszkos embereket. Sokat járunk kontrolra gondolom m ez is a baj. Nagyon ijedős s érzékeny hangokra néha. 1 hónapja nehéz megnyugtatni☹️köszi a vàlaszokat!

2021. ápr. 26. 20:48
 1/3 anonim ***** válasza:
83%
Énekelni szoktunk, nagyon szeretik mindketten.
2021. ápr. 26. 21:21
 2/3 anonim ***** válasza:
57%

Kislányom 15 hónapos,épp ma kapta meg az MMR oltást

Katasztrófa

Már a lépcsőn elkezd szipogni,mikor felérünk,hallja,hogy sír a többi baba,gyermek...és kész,vége

Csak sír,csak sír,nem tudom egyszerűen megnyugtatni,nem tudom elterelni a figyelmét

Mérlegeléstől is fél,de mikor lefektetem,hogy megnézzék hány cm akkor már szinte torka szakadtából üvöltve sír

Olyankor várunk egy picit,és behivnak

Doktornő nem tudja meghallgatni a tüdejét,a kis szivét mert nem engedi,ellöki doktornő kezét

És jön az oltás,kezét lábát lefogni,és öltözés végéig sír

Mikor már ráadtam a ruhát,abbahagyja,és mosolyogni kezd a védőnőre,sőt integetett a dokinőnek

Épp beszéltük,hogy tudják,hogy mi következik

Félek már előre a 16 hónapos oltás végett,és lesz még egy oltás 18 hónaposan

Alapjáraton nagyon nyugodt,kiegyensúlyozott kislány,barátságos,mindenkinek integet,puszit dob

Ez van,el kell fogadni,hogy ők ilyenek,nekünk meg higgadtnak kell maradni,mert csak mi ránk számíthatnak

2021. ápr. 26. 21:51
 3/3 anonim ***** válasza:
22%

bit PONT ly/3xu5OXy

bit PONT ly/3vpENTq

2021. ápr. 27. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!