Párizsi, zalai, nem színhús sonka, tavaszi, sajtos, virsli
Csak érdekel.
A fiam egy féle, lidl 86% os virslit fogad el. Annyira nem bánom hogy nem eszik ilyeneket, amiket fent soroltam. Meg tej, szója allergia miatt sok ki is esik.
Oviban viszont adják neki, nem tudom ott elfogadja e. De pl én ezeken nőttem fel, manapság már nem veszek. Innem jutott eszembe a kérdés
Nálunk változó, mikor milyen kedve van. A nagypapa rendszeresen készít házi sonkát, csirkemell sonkát, szalámit, kolbászokat, szalonnát stb, szóval nálunk mindig van, néha tömi magába, néha rá sem néz..
2021. ápr. 20. 13:00
12/18 anonim válasza:
Változó. Nálunk is tanyasi rokonok küldik főleg, tehát jobb minőségű sonka/szalámi, igazi húsból, de így se kell mindig neki. Szerintem ez is olyan hangulat függő, mint nálunk, én se ennék folyton szalámit, de attól még szeretem.
2021. ápr. 20. 13:04
13/18 anonim válasza:
7 éves fiam a virslit és a sült tojást bármikor szívesen megeszi. Mást alig. Májkrémes kenyeret megeszi, de semmilyen más szalámit nem.
4 éves kislányom mind megeszi, amit a fiam, ezen kívül a gépsonkát, a sajtot és a vajat is.
2021. ápr. 20. 13:13
14/18 anonim válasza:
Sok gyerek van, aki otthon válogatós, de az oviban mindent megeszik. Én is ilyen voltam kicsinek (aztán később már otthon is megettem mindent). Kérdezd meg az óvónőket :-) Csak aztán a gyereket ne szembesítsd az ellentmondással, nehogy akkor az oviban se egye majd már meg.
2021. ápr. 20. 19:03
15/18 anonim válasza:
Felvagottat (csirkemell sonka, pulykasonka, sertés párizsi, zala) szeretik. Virslibol egyfajtat esznek meg, kb heti 1szer kívánják.
Tudom hogy ezek nem a legjobb minőségű dolgok, de a rossz evő válogatós gyerekeimbe ezeket legalább egy kis kenyérrel bele tudom diktalni. Kapnak mellé zöldséget, hogy valami egészségesebb is legyen hozzá..
2021. ápr. 20. 22:43
16/18 anonim válasza:
Szia. Nekem is megeszik, a sonkát csak magába hajlandóak enni, virsli nálunk se megy ki sose a divatból. A sertés párizsit is szeretik azt általában szendvics formájában kérik, vaj párizsi, vmi zöldség, néha ketchup. Nem tiltom tőlük ezeket az ételeket sem, persze mértékkel eszik, de az oviban is ugyanezt kapják felvágott felvagottal tízóraira, uzsira. Amúgy kolbászt, szalonnat, tepertőt is szeretik zöldségekkel pl kígyó ubi, paradicsom, paprika😊 kimeros majast vagy majkremet is szoktak enni. 7 5 és 4 évesek.
2021. ápr. 21. 07:18
17/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, ment a zöld
2021. ápr. 21. 11:20
18/18 anonim válasza:
A virslit nagyon szeretik. Párizsit ritkán veszünk, inkább gépsonkát szoktunk tenni a kenyérre, vagy dán szalámit. A nagy csak a sonkát eszi, a szalámit nem szereti, párizsit csak ha nincs éppen más otthon. A kicsi egyikért sem rajong, de a füstölt pukykapárizsit imádja MAGÁBAN.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!